a ładnie prosiłem żeby wrócić do tematu
Wysłany przez: Norberto
« dnia: Dzisiaj o 16:32:24 » jeśli ktoś chce to zada pytanie i uzyska odpowiedź, bo czemu miałby jej nie dostać? Powiedz to kolego temu który na swe pytanie dostał odpowiedź po dwóch miesiącach
sam widzę też często radą służysz innym
52 wiadomości w ponad dwa lata, tacy forumowicze są tu najlepsi bo jest w statystykach jako użytkownik ale nie pisze głupot, nie zadaje nie potrzebnych pytań, nie naraża się Adminowi
« dnia: Dzisiaj o 16:32:24 » i w dziwnym języku posty pana Q...b jakie to narzędzia mamy bez sensu i że tylko takie a takie są godne uwagi po prostu mnie wkurzały.żebyś kolego wiedział ile ten człowiek pomógł innym ludziom na forum to jego mowa by też nie przeszkadzała Tobie
chciałbym żeby każdy choć w połowie był tak pomocny jak on
« dnia: Dzisiaj o 16:32:24 »
A co do szanownego Jarka to co ma zrobić żebyście byli szcześliwi? "Zwolnić się?zajechało wazeliną
sorry miałem tego nie komentować ale nie mogłem się powstrzymać, bez urazy Panowie
« dnia: Dzisiaj o 16:32:24 »
Piszcie posty, odpowiadajcie merytorycznie na pytania, pokazujcie swoje projekty no w końcu w czymś się zgadzamy
o to właśnie mi chodzi od samego początku, dziękuję Norberto za powrót do tematu
Jak widać nie we wszystkim mamy takie samo zdanie ale co do najważniejszego się zgadzamy
Panowie mamy weekend, cieszmy się, radujmy się i wracajmy tu z pozytywnym nastawieniem a każdy będzie zadowolony