Giełda Domidrewno > Znalezione w sieci

znalezione w sieci: kurs stolarski

(1/3) > >>

Guardian:
Dobry wieczór, chcę "wejść w drewno". Znalazłem w sieci taki o to kurs stolarski na początek. (http://www.gowork.pl/kursy-i-szkolenia/kursy-architektura/kurs-stolarski-536) Co sądzicie o tym, ktoś był?
Jak mogę pokierować swoją drogą? Czy może na początek literatura i samouczek?
Z góry dziękuję za wskazówki.
Pozdrawiam.

robson:
Nie wiem z jakiego rejonu Polski jesteś ,ale z tego co wiem to w Garbatce są organizowane m.in.  kursy stolarskie i cieszą się uznaniem .
Można tam spróbować, przy czym  te 100 godz.to nie za wiele  ale jakieś podstawy opanujesz.

Sizar:
W zeszłym roku zapisałem się na ten kurs z gowork ale przez 3 miesiące przesuwali mi termin bo nie było wystarczającej liczby chętnych... koniec końców zrezygnowałem. Odnośnie kursu w Garbatce to jestem z okolic i z tego co wiem to niestety planowane jest zamknięcie szkoły również z powodu małego zainteresowania.

Wysłane z mojego SM-T719 przy użyciu Tapatalka

jacekmt10:
Szkoła raczej na brak chętnych nie narzeka, przynajmniej na kursach dla dorosłych.

shredi:
Właśnie kończę kurs w Garbate i nie widzę braku zainteresowania... Nie wiem skąd te informacje o zamknięciu szkoły. Osobiście bardzo polecam. Ludzie którzy tam pracują to nie tylko świetni nauczyciele ale przede wszystkim cudowni i bardzo sympatyczni ludzie którzy wręcz zarażają swoją pasją i pogodą ducha. Dzięki temu panuje tam naprawdę świetna atmosfera i aż żal że ten kurs mam już prawie za sobą 😉

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej