« Ostatnia wiadomość wysłana przez pajewski dnia 24 Listopad 2025, 15:21:45 czas Polski »
I tak niby od niechcenia obudził się Pan Mirek S. i postanowił zareklamować (własną) firmę . Po 7 latach. Szanowny Mirku S. To forum to nie słup ogłoszeniowy.
« Ostatnia wiadomość wysłana przez RobRob dnia 27 Październik 2025, 14:47:08 czas Polski »
Zapraszam na nowy film Tylko nie czepiać się, osłonę zdjąłem aby było widać i bez popychaczy ,tu są bardzo krótki blaty i przy struganiu dłuższego elementu tylko przeszkadzają ,a na filmie chciałem pokażąć ze da się strugąć dłuższą dechę
« Ostatnia wiadomość wysłana przez mario78 dnia 05 Październik 2025, 06:50:25 czas Polski »
Witam Myślę że przy wykańczaniu domu zdecydujemy się na paneke ozdobne w stylu boazerii angielskiej. Widziałem gotowy panel 1 szt za 300 zł,wymiar 800x500mm. Nie wiem z czego ten panele jest ale dla mnie zdecydowanie za drogi. Można samemu zrobic coś takiego z listew ozdobnych? Macie inne pomysły?
« Ostatnia wiadomość wysłana przez mario78 dnia 19 Sierpień 2025, 19:55:03 czas Polski »
Odświeżyłem też umywalkę. Trzy warstwy żywicy nałożone pędzlem,szlif i ostatnia warstwa pistoletem z dysza 2,0. Wiecie gdzie kupić złoty odpływ,sitko do umywalki? Nie chce tego na klik tylko takie jak jest teraz ale złote.