Sklepy branżowe > Sklepy branżowe

Niedawno odkryty przez moją osobę sklep z narzędziami hitnarzedzia.pl

(1/2) > >>

marian was12:
Szukam dobrych sklepów internetowych jak i większość ze społeczności. Przerobiłem zakupy już nie w jednym takim sklepie i różnie to bywało. Znalazłem ostatnio www.hitnarzedzia.pl a raczej oni mnie znaleźli (reklamą). I powiem Wam szczerze już dawno się tak nie zaskoczyłem! Szukałem kilku narzędzi do warsztatu i postanowiłem ich przetestować i wiecie co? SUPER! nie potrafiłem znaleźć w tym sklepie produktu a ponoć go mieli bo znajomy go kupował, zadzwoniłem do nich i pan z obsługi pokierował mnie jak go znaleźć i kupić. Kupiłem i kolejnego dnia już miałem wszystko u siebie na zakładzie (szok) Jeszcze całego sklepu nie przejrzałem bo mają masę tego wszystkiego elektronarzędzia, papiery ścierne, klucze, a nawet jakieś drobne śrubki. Na chwilę obecną przeglądam ten sklep i jestem pod wrażeniem dlatego tutaj piszę o nim.  NA dzień dzisiejszy Polecam!

Lirorobert:
Na 5 wpisów 3 z reklamą sklepu.
Mam mieszane odczucia. Spamer?

Bird:
I wszystkie 5 wpisów w jeden dzień. :-\

Lirorobert:
Ilość to nie problem. Sam więcej czasem robię.  Tylko te reklamy.

mario78:
Czasem wrzucam coś co znajdę w sieci ciekawego,nawet jakies oferty ze sklepów. Nie chce tym zareklamować żadnej  marki czy sprzedawcy. Powinno sie ograniczać takie wpisy przez użytkowników forum którzy są tu juz dłużej i wszyscy wiemy ze nie robia tego celowo dla reklamy?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej