21
Sklepy branżowe / Odp: Niedawno odkryty przez moją osobę sklep z narzędziami hitnarzedzia.pl
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lirorobert dnia 09 Luty 2021, 12:44:35 czas Polski »Ponieważ piszesz w kilku działach i reklamujesz jeden i ten sam sklep. Nie ma nic złego w dzieleniu się wiedzą i kontaktami, o ile nasze forum nie jest traktowane jak tablica ogłoszeniowa a my jako tylko i wyłącznie grupa docelowa tychże reklam. Celem tego forum jest dzielenie się wiedzą. Takie były zaożenia JarkaO. Nie wiem dlaczego tak się dzieje z tymi kryptoreklamami? Czy nie prościej przedstawić się jako przedstawiciel sklepu i uczciwie zareklamować swoje usługi? Traktowanie Nas jak osoby nie łapiace o co chodzi jest czystym kpieniem z nas. No ale może się mylę co do intencji autora wątku. Dlatego też napisałem że mam mieszane odczucia. Czas pokaże czy pozostanie wśród nas, czy zniknie po napisaniu kilku reklam, jak to się stało już z wieloma osobami. Zapraszam do pozostania i dzielenia się swoją wiedzą i doświadczeniem.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.