06 Grudzień 2024, 08:30:59 czas Polski

Ostatnie wiadomości

Strony: 1 ... 7 8 9 [10]
91
Z sieci / Odp: Kątownik ciesielski e30
« Ostatnia wiadomość wysłana przez L4 dnia 04 Marzec 2018, 23:05:54 czas Polski »
jakbym miał speed squara to nie patrzyłbym na  tego :)

Jakby co to możemy mały geszefcik zrobić za jeden z moich :-).
93
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Maras dnia 04 Marzec 2018, 22:51:44 czas Polski »
Dwie stówy co zapłaciłeś to jakaś okazja była czy może balck friday .Bo jak widzę to są po 250 zeta.
No ale jakby z Meridoxem ten deel  się udał to pewnie by jakiś film nakręcił na YT  i byśmy mieli z tego pożytek.  Bo filmiki fajne są .
94
« Ostatnia wiadomość wysłana przez stachmiesz dnia 04 Marzec 2018, 21:59:26 czas Polski »
Mery, Ty to umiesz przekonywać :)
95
« Ostatnia wiadomość wysłana przez meridox dnia 04 Marzec 2018, 21:58:29 czas Polski »
jakbym miał speed squara to nie patrzyłbym na  tego :) co do narzędzi to ciągle jestem na etapie że mi ich brakuję i szuflada z tymi do oddania / wymiany ciągle pusta :(  ale dorzucę drugi czteropaczek i dwie flaszki swojskiego winka :) i nie patrz przez pryzmat wypicia ich tylko pomyśl ile rzeczy i spraw będziesz mógł załatwić jak zamiast z pustą ręką przyjdziesz z czteropaczkiem ;) ;D
96
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Artkor dnia 04 Marzec 2018, 21:35:49 czas Polski »
Dokładnie, miejsce zawala i przeszkadza.
Dałem 200zł więc za czteropak nie oddam ale jak masz na wymianę jakiegoś speed squara albo inne narzędzie ciesielsko stolarskie i niekoniecznie zbliżonej wartości to dawaj, chętnie na tym stracę.
97
« Ostatnia wiadomość wysłana przez meridox dnia 04 Marzec 2018, 20:13:25 czas Polski »
ten leży nieużywany.
to znaczy że miejsce tylko zajmuje i przeszkadza więc jestem wstanie uwolnić Cię od tego ciężaru i chętnie odkupię za czteropaczek :)
98
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Artkor dnia 04 Marzec 2018, 08:27:22 czas Polski »
Mam ten kątownik, kupiłem przy okazji jakiegoś szkolenia.
Ciężki, bardzo ostre krawędzie, nieporęczny jak diabli. Oprócz niego mamy kilka Swansonów i kazdy w brygadzie sięga po nie, ten leży nieużywany.
99
Z sieci / Odp: Ishitani
« Ostatnia wiadomość wysłana przez dos dnia 03 Marzec 2018, 23:54:04 czas Polski »
Warto zobaczyć bo gość ma dużo starych japońskich maszyn, w jednym filmie jedzie do tartaku i tam mają trak suzuki, już z wyglądu te maszyny robią wrażenie. No i klimat na filmach też jest świetny, tylko pieska ma jakiegoś zwichrowanego, zazwyczaj stoi zawieszony ;)
100
Z sieci / Odp: auto stop do piły
« Ostatnia wiadomość wysłana przez mefjuu dnia 02 Marzec 2018, 11:20:08 czas Polski »
Nie tylko tarcza, ale cały blok.
Ktoś SawStopa określił: "It's not about safety, it's about money"
Strony: 1 ... 7 8 9 [10]