06 Grudzień 2025, 04:12:43 czas Polski

Ostatnie wiadomości

Strony: [1] 2 3 4 ... 10
1
Krok po kroku (realizacje własne) / Odp: Jak zaczac
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lirorobert dnia 24 Listopad 2025, 21:48:33 czas Polski »
Wpis pana Miroslawa został usunięty, ale wzmianka o jego sklepie została zamieszczona w dziale "Sklepy Branżowe"
2
Krok po kroku (realizacje własne) / Odp: Jak zaczac
« Ostatnia wiadomość wysłana przez pajewski dnia 24 Listopad 2025, 15:21:45 czas Polski »
I tak niby od niechcenia obudził się Pan Mirek S. i postanowił zareklamować (własną) firmę . Po 7 latach. Szanowny Mirku S. To forum to nie słup ogłoszeniowy.
3
Krok po kroku (realizacje własne) / Odp: Jaskinia Roba
« Ostatnia wiadomość wysłana przez RobRob dnia 27 Październik 2025, 14:47:08 czas Polski »
Zapraszam na nowy film
Tylko nie czepiać się, osłonę zdjąłem aby było widać i bez popychaczy ,tu są bardzo krótki blaty i przy struganiu dłuższego elementu tylko przeszkadzają ,a na filmie chciałem pokażąć ze da się strugąć dłuższą dechę
4
« Ostatnia wiadomość wysłana przez RobRob dnia 12 Październik 2025, 12:52:06 czas Polski »
Zapraszam na część 2
5
« Ostatnia wiadomość wysłana przez RobRob dnia 05 Październik 2025, 16:00:26 czas Polski »
Zapraszam na nowy film
6
Jak to zrobić / Odp: Panele ozdobne boazeria angielska
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lirorobert dnia 05 Październik 2025, 13:12:19 czas Polski »
Nic prostrzego. Dać się zrobić to bardzo tanio.
O ile sciany w miarę proste.
Kup listawki i docięte elementy kleisz do ściany bezpośrednio.
7
Jak to zrobić / Odp: Panele ozdobne boazeria angielska
« Ostatnia wiadomość wysłana przez tomekz dnia 05 Październik 2025, 09:02:58 czas Polski »
Duże ( wg. upodobania) arkusze  okleinowanej  płyty wiórowej dać na ścianę i na to wzór z listew profilowych.
8
Jak to zrobić / Panele ozdobne boazeria angielska
« Ostatnia wiadomość wysłana przez mario78 dnia 05 Październik 2025, 06:50:25 czas Polski »
Witam
Myślę że przy wykańczaniu domu zdecydujemy się na paneke ozdobne w stylu boazerii angielskiej. Widziałem gotowy panel 1 szt za 300 zł,wymiar 800x500mm. Nie wiem z czego ten panele jest ale dla mnie zdecydowanie za drogi.
Można samemu zrobic coś takiego z listew ozdobnych? Macie inne pomysły?
9
Krok po kroku (realizacje własne) / Odp: Kilka mebelków do mieszkania
« Ostatnia wiadomość wysłana przez mario78 dnia 19 Sierpień 2025, 19:55:03 czas Polski »
Odświeżyłem też umywalkę. Trzy warstwy żywicy nałożone pędzlem,szlif i ostatnia warstwa pistoletem z dysza 2,0. Wiecie gdzie kupić złoty odpływ,sitko do umywalki? Nie chce tego na klik tylko takie jak jest teraz ale złote.
10
« Ostatnia wiadomość wysłana przez RobRob dnia 11 Sierpień 2025, 14:38:05 czas Polski »
Jakby co to zapraszam na 2 część
Strony: [1] 2 3 4 ... 10