12 Maj 2025, 16:05:45 czas Polski

Ostatnie wiadomości

Strony: [1] 2 3 4 ... 10
1
Tak to zrobiono - Filmy i pomysły / Malowsnie drewna podkreślające jego rysunek
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lirorobert dnia 11 Maj 2025, 18:06:06 czas Polski »
Kolejny ciekawy pomysł.
Moim zdaniem drewno powinno być wczesniej lekko szczotkowane. Z ciekawości sprawdzę jak to się sprawdza na gładkim.

http://www.facebook.com/share/v/16NfZVLc4B/
2
Tak to zrobiono - Filmy i pomysły / Pomysł na połączenie czopowe
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lirorobert dnia 11 Maj 2025, 07:50:07 czas Polski »

3
Liściaste / Odp: Drewniany blat kuchenny
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lirorobert dnia 10 Maj 2025, 21:46:44 czas Polski »

A coś więcej o wykończeniu na ścianie nad blatem możesz napisać?
4
« Ostatnia wiadomość wysłana przez misieksb dnia 10 Maj 2025, 19:42:01 czas Polski »
Dziękuję :) Mario masz dobre oko - tak to dąb craft złoty. Pozdrawiam
5
Krok po kroku (realizacje własne) / Odp: Jaskinia Roba
« Ostatnia wiadomość wysłana przez RobRob dnia 10 Maj 2025, 18:40:56 czas Polski »
Zagłębiarka w akcji
6
Krok po kroku (realizacje własne) / Odp: Kilka mebelków do mieszkania
« Ostatnia wiadomość wysłana przez mario78 dnia 09 Maj 2025, 21:32:43 czas Polski »
Olejowanie. Szczerze to blat był już niby olejowany w sieciowce. Nie robiłem blqtu tylko kupiony. Oleju było w blacie,jak w ogóle coś było, to bardzo niewiele...Kupiliśmy osmo też w tej samej sieciowce aby zabezpieczyć bardziej i pomalowaliśmy pędzelkiem, myślę że ze dwa lata temu. Teraz był szlifowany do zera bo wyszło kilka  sinych placków.Wyszło ok.
Dzięki Lirobert.  RobRob,będę pamiętał następnym razem.
Pozdrawiam
7
« Ostatnia wiadomość wysłana przez mario78 dnia 09 Maj 2025, 21:22:49 czas Polski »
Jeśli własna realizacja to ja też gratuluję,nawet jeśli tylko częściowo to wyszło świetnie 😀. Fronty drewnopodobne to Dąb craft złoty? Taki sam blat mamy w mieszkaniu,tyle za olejowany 😀 Życzę więcej udanych realizacji.
Pozdrawiam

8
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lirorobert dnia 09 Maj 2025, 18:37:30 czas Polski »
Cieszę się że się udało.
Gratuluję. Życzę udanego gotowania.
9
« Ostatnia wiadomość wysłana przez misieksb dnia 09 Maj 2025, 15:33:08 czas Polski »
Cześć.
Trochę to trwało i muszę przyznać, że nie spodziewałam się problemów tam gdzie się pojawiły, a znowu tam gdzie myślałam że będzie ciężko to poszło "jak po maśle". Mimo wszystko kuchnia poskładana i pomimo kilku niedociągnięć (może kiedyś poprawię) uważam że, jak na takiego amatora jak ja, to wyszło całkiem nieźle :) Kolejny raz chciałam wam - Librorobert i mario78 - podziękować za okazaną pomoc. Jesteście świetni i super że nadal jest miejsce gdzie można zapytać o coś bez stresu, że ktoś odpowie: 'oddaj lepiej do fachowca jak tego nie wiesz' itp.
Dołączam zdjęcie, na dowód że jednak mi się udało, choć trwało to bardzo długo i były chwile, że myślałam że wezmę siekierę i wszystko porąbię ;D Ale tak to chyba jest jak amator chwyta się czegoś większego..
Przygoda ze zrobieniem własnej kuchni od projektu przez realizację była niesamowitym wyzwaniem dla mnie i mimo że nie żałuję, to teraz chyba zostanę przy jakichś małych rzeczach jak np zrobienie sobie pięknej deski do krojenia :D
Pozdrawiam serdecznie!
10
Krok po kroku (realizacje własne) / Odp: Schody - nowa okładzina
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lirorobert dnia 08 Maj 2025, 11:50:44 czas Polski »
Dziękuję. No właśnie tak myślałem.
W najbliższym czasie porawię.
Bardzo przepraszam za to niedopatrzenie.
Strony: [1] 2 3 4 ... 10