22 Czerwiec 2025, 11:01:47 czas Polski

Ostatnie wiadomości

Strony: [1] 2 3 4 ... 10
1
Warsztaty użutkowników forum. / Odp: Warsztat
« Ostatnia wiadomość wysłana przez mario78 dnia Dzisiaj o 04:30:51 »
Położyłem podkłady na spod,na podkłady folia aby od dołu zawinąć do góry,na górę folia i owinięte stretchem. Rolety zasłoniłem i osuszacz ustawiłem na 55% wilgotności. Drewno jest ok,zrobilem zdjęcie przy układaniu co kilka sztapli i powinna wyjść ładna podloga
2
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lirorobert dnia 21 Czerwiec 2025, 09:58:01 czas Polski »
A jak chcesz tej folii użyć?
3
« Ostatnia wiadomość wysłana przez mario78 dnia 20 Czerwiec 2025, 20:22:36 czas Polski »
Dziś przywiozłem deski na podłogę na górę.  Jeśli chodzi o schody to przekonaliście mnie do zrobienia w monolitu. Jutro podjadę zobaczyc deski z odziomku czy są warte aby je wziąść.  W budynku włączyłem osuszacz,pokazywał 58%. Myślę zabezpieczyć deski folią i złożyć w budynku gdzie będzie układana,to dobry pomysł? 14 lipca zaczynam urlop i pracę związane z wyrobieniem podlogi. Kiedyś robilem jesionowy okrągły stół dka siostry,chce zrobic taki są dla siebie ale z rustiku. Mam ładne deski,pęknięcia,sęki. Normalnie sklejam lamele  70mm,tutaj chciałbym szersze110 mm lub więcej aby ładne sęki nie byky ucięte w połowie. Jakiej szerokości lamele z szerszych powinny być ok?
4
Krok po kroku (realizacje własne) / Odp: Jaskinia Roba
« Ostatnia wiadomość wysłana przez RobRob dnia 18 Czerwiec 2025, 20:04:12 czas Polski »
Zapraszam na 3 część
5
« Ostatnia wiadomość wysłana przez RobRob dnia 16 Czerwiec 2025, 10:19:26 czas Polski »
wiem ze niektórzy oglądali już ten film
ogromna prośba: o obejrzenie filmu w całośći i zostawienie  komentarza i łapkę w górę 🙏 To bardzo pomaga zasięgom i pozwala dotrzeć do nowych osób. Dzięki za wsparcie!
3 część będzie w środę sorki za zamieszanie
6
« Ostatnia wiadomość wysłana przez RobRob dnia 16 Czerwiec 2025, 10:18:35 czas Polski »
Sorki za zamieszanie jednak wracam na stare smieći ,mój błędem było wystawianie zwierzaków i majsterkowania na jednym kanale
teraz będzie tylko majsterkowanie
na razie 1 część szafki nocne którą oglądaliście
 ogromna prośba: o obejrzenie filmu w całośći i zostawienie  komentarza i łapkę w górę 🙏 To bardzo pomaga zasięgom i pozwala dotrzeć do nowych osób. Dzięki za wsparcie!
3 część szafki nocne będzie po niedzieli
Dziękuje za wyrozumiałość
7
Krok po kroku (realizacje własne) / Odp: Zabudowa u Mariana i Grety
« Ostatnia wiadomość wysłana przez mario78 dnia 14 Czerwiec 2025, 21:19:47 czas Polski »
Też akryle,tym razem kolor biały i kolejna sobota 😉
8
Hyde Park Domidrewno / Odp: Fronty ze szkłem
« Ostatnia wiadomość wysłana przez mario78 dnia 14 Czerwiec 2025, 21:18:33 czas Polski »
Firma Zobal robi ładne fronty w ramkach aluminiowych.
9
Hyde Park Domidrewno / Fronty ze szkłem
« Ostatnia wiadomość wysłana przez stell dnia 14 Czerwiec 2025, 13:13:34 czas Polski »
Kiedyś firma Bodzio takie robiła, czy wie ktoś czy można obecnie kupić  takie fronty a raczej samo szkło z docięciem na wymiar  i aluminiowe ramki?
z samymi frontami nie ma problemu, bo to jest kwestia zkupu deski w odpowiednim kolorze i przycięciu, tylko właśnie cały "osprzęt" w postaci szkła i ramki
10
Krok po kroku (realizacje własne) / Zabudowa u Mariana i Grety
« Ostatnia wiadomość wysłana przez mario78 dnia 09 Czerwiec 2025, 21:15:24 czas Polski »
Witam
W sobotę w bloku obok udało mi sie złożyć zabudowę u znajomych. Wysoka na 2600 a długa 3636mm. Materiał zamowiony oklejony,składany na miejscu. Nuty robiłem zagłębiarką,puszki od szablonu. Prosty bez uchwytów, tip on. Materiał płyta akrylowa fronty,widoczne boki,blendy. Korpusy płyta laminowana szara.
Strony: [1] 2 3 4 ... 10