08 Maja 2026, 04:56:24 czas Polski

Autor Wątek: Półka na książki w kształcie drzewa? jak zrobić?  (Przeczytany 18518 razy)

Offline komseba

Odp: Półka na książki w kształcie drzewa? jak zrobić?
« Odpowiedź #15 dnia: 04 Lutego 2014, 09:24:36 czas Polski »
Zgadzam się ze słowami Amigorga i próbował bym zrobić wersję z pierwszego zdjęcia ponieważ opiera się na polodze, a to zawsze stabilniej. W razie problemów ze stabilnością półek można pod nimi nawiercić otwory, wbić kołki i w nie wkleić kawałki drewna tak żeby przypominały małe gałązki. Powodzenia i podziel się efektami pracy. :)

Offline krzyś48

« Odpowiedź #16 dnia: 04 Lutego 2014, 09:39:43 czas Polski »
Jakub już kiedyś komuś tłumaczył
O to może za mocno powiedziane ,ale dał do zrozumienia subtelną różnicę między "DRZEWEM a drewnem" za co mu jestem wdzięczny do bólu . Mogę poprawiać kolegów w pracy ;D  już też pamiętają.  :P Tak że nie tylko stolarki się tutaj uczymy. :o A literówki to się zdarzają czasami, nawet śmieszne,ale nikt specjalnie się nie czepia ot taki "Luzik" :)

Offline marcin.stelma

« Odpowiedź #17 dnia: 05 Lutego 2014, 20:29:29 czas Polski »
Ja też chciałem zrobic taka półke:) I udało mi sie, ale z braku warsztatu i zdolności stolarskich zrobiłem z karton gipsu, z płyt:) Całośc mysle wyglada dobrze, a czy istotne z czego jest ? Wyglada tak http://stylowi.pl/marcstel/1539892/oryginalna-wlasnorecznie-zrobiona-polka-na-ksiazki-polka-drzewo
Wykonuje też na zamówienie

Offline Morświn

« Odpowiedź #18 dnia: 06 Lutego 2014, 00:56:50 czas Polski »
Ładna półka lecz zanim Pan coś będzie próbował sprzedać to polecam się przedstawić bo ktoś to może źle odebrać ;).