Cześć wszystkim,
mam na imię Andrzej i postanowiłem porzucić status skrytoczytacza i przedstawić się

Na co dzień tracę wzrok przed komputerem (pracuję w branży IT), wiosen prawie 38, w wolnych chwilach (których niestety za wiele nie mam) lubię zrobić coś przydatnego przy domu. Ostatnimi czasu mam dwie pasje jeżeli tak można to nazwać - drewno i elektronika

Wielkich dokonań nie mam, ale chyba największym wyzwaniem było samodzielne wybudowanie wiaty garażowej którą zrobiłem sam od fundamentu po więźbę dachową (pokrycie blachą już odpuściłem

Poza tym jakieś drobne rzeczy, w stylu pokrywa na akwarium ze sklejki oraz zabudowy (szafy) do domu z płyty laminowanej. W tematach elektronicznych mogę pochwalić się małą siecią czujników które mierzą temperaturę w różnych miejscach domu i przesyłają odczyty do bazy danych.
Aktualnie staram się ogarnąć narzędzia, tak aby każde miało swoje miejsce. Niestety jak to często bywa, z miejscem nie mam za dużej swobody - mam do dyspozycji garaż w którym też parkuję samochodem (chociaż aktualnie samochód tymczasowo nie ma się gdzie wcisnąć

). Ale nie narzekam i szacun dla tych którzy majsterkują w mieszkaniach

Uzupełniam powoli moje zasoby amatorskimi narzędziami szukając dobrego pretekstu do kolejnych zakupów

Nadaję spod Warszawy z okolic Jabłonny. Pozwoliłem sobie na załączonym obrazku przedstawić moją walkę z porządkami

Pozdrawiam serdecznie,
Andrzej