15 Maja 2026, 15:16:19 czas Polski

Autor Wątek: Wyrzynarka Graphite 58G072 (krótka recenzja)  (Przeczytany 13574 razy)

Offline pigmey

Odp: Wyrzynarka Graphite 58G072 (krótka recenzja)
« Odpowiedź #15 dnia: 06 Listopada 2017, 21:31:20 czas Polski »
zamiast niego wolałbym diodę podświetalającą
Hmmm... Na to nie wpadłem - w sumie łatwo będzie to zrealizować wywalając laser i wstawiając jakąś diodę na giętkiej szyjce...
Muszę to przemyśleć ;)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline ExpertGrupyTopex

« Odpowiedź #16 dnia: 07 Listopada 2017, 11:43:45 czas Polski »
Orb ma rację - modele 58G072 i 58G061 są z jednej linii konstrukcyjnej - różnią je silniki, ale napęd jest identyczny :)

W kwestii wyprofilowania blaszki i innych mniejszych niedociągnięć - cały czas badamy nasze narzędzia pod kątem ulepszeń i ustalamy z fabryką co można zrobić aby je ulepszyć. Temat blaszki jest już "wzięty na warsztat" :)

Raz jeszcze dziękuję za każdą konstruktywną krytykę, ponieważ dzięki niej na bieżąco możemy diagnozować konkretne wady i niedociągnięcia.

Pozdrawiam,
Tomek

Offline pigmey

« Odpowiedź #17 dnia: 25 Stycznia 2018, 22:32:44 czas Polski »
Moja wyrzynarka niestety (albo raczej stety) umarła śmiercią nagłą acz nie tragiczną - po prostu przestała się włączać po niecałym roku od zakupu...
Szybka akcja, serwis przysłał kuriera, po kilku dniach decyzja - wymieniają na nową. Nosz bajka normalnie!
Dostałem nową wyrzynarkę, już po modyfikacjach, mogę ciąć krótkimi brzeszczotami (wcześniej nie było to możliwe), wydaje mi się, że  osłonka z pleksi (ta przy ostrzu) jest inaczej (lepiej) wyprofilowana. No i ten przepiękny, gustowny czerwony kabel zasilający  ;D ;D
W każdym razie sprzecior działa i jedynie co to w sumie nie miałem jeszcze czasu sprawdzić jak działa laser - weśniej pokazywał wszystko tylko nie kierunek cięcia  :P ::)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.