25 Kwietnia 2026, 15:33:11 czas Polski

Autor Wątek: Własność materialna zdjęć.  (Przeczytany 2501 razy)

Offline cumbajszpil

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • Volenti non fit iniuria
  • View Gallery
Własność materialna zdjęć.
« dnia: 19 Kwietnia 2018, 11:08:32 czas Polski »
Punkt 6 regulaminu narusza własność materialną dotyczącą własnoręcznie wykonanych fotografii.

Stwierdzenie, iż z chwilą publikacji staje się on własnością wszystkich użytkowników forum jest jedynie grzecznościową formą użyczenia i nie pozbawia mnie materialnego prawa do dysponowania.

Dlatego proszę o usunięcie wszystkich moich zdjęć z mojej galerii.

lub zdjęcie ograniczeń na moim koncie i umożliwienie mi zrobienia tego własnoręcznie.

Dziękuję.

Offline JarekO

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +26/-4
  • Centrum dowodzenia
  • View Gallery
    • Domidrewno.pl
Odp: Własność materialna zdjęć.
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Kwietnia 2018, 11:40:15 czas Polski »
Każdy użytkownik rejestrując się na forum.domidrewno.pl ma czas na przeczytanie krótkiego i zwięzłego regulaminu.

Jeśli się z nim zgadza (i podpisuje zgodę) -  przechodzi do kolejnego etapu i rejestruje własnego użytkownika.
Następnie działa na forum trzymając się zapisów regulaminu.

Usuwanie umieszczonych fotografii, czy wpisów nie jest możliwe z prostej przyczyny - to integralna część prowadzonych dyskusji.
Po to są takie zapisy w regulaminie forów dyskusyjnych, które gwarantują że rozmowy nie zostaną zniszczone przez 1 użytkownika
(który zacznie kasować lub edytować swoje poprzednie wypowiedzi).

Galeria - każdy użytkownik dowolnie rozporządza zawartością swojego katalogu. Możesz również kasować swoje fotografie,
niszcząc tym samym jednak wszystkie aktywności innych forumowiczów (komentarze, like, oceny itp).

PS. Właśnie usunąłem ręcznie Twoją reklamę z podpisu. Czy w ogóle zapoznałeś się z regulaminem tego forum???
----------------------------------------
Pozdrawiam
Jarek