25 Czerwca 2026, 21:01:16 czas Polski

Autor Wątek: Prosta, nieduża drewutnia  (Przeczytany 6215 razy)

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
Odp: Prosta, nieduża drewutnia
« Odpowiedź #15 dnia: 10 Maja 2014, 11:21:45 czas Polski »
Skromność nagrodzona, "+" :)

Offline MarcinW

« Odpowiedź #16 dnia: 10 Maja 2014, 22:22:49 czas Polski »
ale zanim poleci do kosza :D  to ja też ze swojej strony nagrodzę "+"
naprawdę fajnie wykonane, zwłaszcza musze pochwalić że jeśli się uczyłeś na tym to bardzo szybko i bardzo dobrze się nauczyłeś!

PS
jeśli tak u Ciebie wygląda zagracenie to ja się boje pokazać mój bałagan :D

mily68

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 10 Maja 2014, 23:10:17 czas Polski »
Proponuję Lechu żebyś założył albumy w galerii. JarekO ma w sumie rację. Załóż osobny wątek.
Jak na graciarnię to wyszło słabo ;) - brakuje bałaganu, pudeł po sprzęcie AGD, Hi-Fi, kurzu itp. Dla przyzwoitości mogłeś chociaż do zdjęcia wstawić trochę "rekwizytów". A tak na poważnie to wyszło super choć kilka rzeczy mogłeś zrobić troszkę inaczej ale wiadomo - człowiek się uczy całe życie (a i tak głupi umiera) :)

Offline Lechu

« Odpowiedź #18 dnia: 10 Maja 2014, 23:50:16 czas Polski »
Proponuję Lechu żebyś założył albumy w galerii. JarekO ma w sumie rację. Załóż osobny wątek.

A czy jak założę galerię, to potem można jakoś do wątku podlinkować zdjęcie?

No i kończąc offtop "płyciarski" - dzięki za miłe słowa, przy czym praca w płycie to raczej nie było coś wyjątkowo rozwijającego. Szczególnie gdy ktoś, tak jak ja, zamawiał prawie wszystkie formatki cięte na wymiar w zakładzie i od razu oklejane. Tak naprawdę cała trudność to dobrze wszystko w głowie/na kartce pomierzyć aby się przy zamawianiu nie walnąć. A potem tylko poskręcać to do kupy pilnując kątów prostych. Taka trochę bardziej zaawansowana IKEA.
Mnie skłoniło przede wszystkim do samodzielnego dłubania w płycie gdy usłyszałem stawki warszawskie za tego typu "meble"...

Offline MarcinW

« Odpowiedź #19 dnia: 11 Maja 2014, 10:03:35 czas Polski »
wszystkie formatki cięte na wymiar w zakładzie i od razu oklejane
nie no jeśli tak to wielki minus :D :D :D
żart oczywiście :D bo naprawdę fajnie wyszło. jeszcze raz gratulacje!

mily68

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 11 Maja 2014, 14:29:13 czas Polski »
Lechu zawsze możesz do postu wkleić linka z adresem np. http://forum.domidrewno.pl/media/?sa=item;in=648 (przepraszam, że wstawiam swoje zdjęcie ale zawsze to lepiej swoje niż cudze "kraść", prawda? ;) )