Dobra robota Doczepiłbym się jedynie do sposobu zasłonięcia nogi, dziwnie ta szuflada po wysunięciu wygląda ale ok
ja wolalem opcje "ladnie gdy zamkniete"
Krzyś48 ja o tym wiem
Cytat: amigorg w 09 Lipca 2014, 07:28:56 czas Polski czym pokrywales drewno ? w sensie czym pomalowane? najpierw szczotkowane potem farba akrylowa na bazie wody. Pierwsza wartsta waleczkiem zeby wypelnic dokladnie pory a druga pistoletem.
czym pokrywales drewno ?
Cytat: prezzemolo w Lipiec 09, 2014, 19:15:07 pmCytat: amigorg w Lipiec 09, 2014, 07:28:56 amczym pokrywales drewno ?w sensie czym pomalowane? najpierw szczotkowane potem farba akrylowa na bazie wody. Pierwsza wartsta waleczkiem zeby wypelnic dokladnie pory a druga pistoletem.Pamiętasz może nazwę producenta? Szukam właśnie jakiejś farby, ale już raz się naciąłem :/
Cytat: Mimi Moore w 25 Lutego 2023, 16:27:54 czas PolskiJeśli chcesz się pochwalić swoimi mebelkami, to najlepszym miejscem do tego jest forum dyskusyjne lub strona na portalu społecznościowym, gdzie można wstawić zdjęcia i podzielić się opiniami. Naprawdę podobała mi się twoja praca. Aktualnie jestem w trakcie remontu w łazience, na pewno wezmę Twój pomysł pod uwagę przy wyborze mebli.Myślicie, że podobna szafka zmieści się na dnie tych umywalek https://miraggio.pl/washbasin/ ?
Jeśli chcesz się pochwalić swoimi mebelkami, to najlepszym miejscem do tego jest forum dyskusyjne lub strona na portalu społecznościowym, gdzie można wstawić zdjęcia i podzielić się opiniami. Naprawdę podobała mi się twoja praca. Aktualnie jestem w trakcie remontu w łazience, na pewno wezmę Twój pomysł pod uwagę przy wyborze mebli.