08 Lipca 2026, 22:40:49 czas Polski

Autor Wątek: Nowy  (Przeczytany 1404 razy)

Offline Robert38

Nowy
« dnia: 25 Sierpnia 2014, 08:35:20 czas Polski »
Witam, Robert z tej strony lat 38 z Bochni.
Na pewno nikomu tu z Was nie doradzę w kwestii drewna, obróbki itp. choć nie jest mi to takie obce bo moje rączki potrafią coś zrobić szybko się też uczę. Postanowiłem wejść w Wasze grono forumowiczów aby dowiedzieć się coś na temat elektronarzędzi jakie mógłbym ewentualnie zakupić do moich poczynań amatorskich na potrzeby domowe i żonie do szkoły. Pozdrawiam

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
Odp: Nowy
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Sierpnia 2014, 08:53:07 czas Polski »
Witaj. W działach elektronarzędzia i Maszyny stolarskie jest mnóstwo wpisów na temat doboru i wyboru sprzętu. Powodzenia :)

Offline krzyś48

« Odpowiedź #2 dnia: 25 Sierpnia 2014, 20:35:08 czas Polski »

Miło powitać :)

moje rączki potrafią coś zrobić szybko

A co rączki robią na co dzień :D :P

kozio

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Sierpnia 2014, 21:05:58 czas Polski »
Witamy, z czasem si,ę rozkręcisz :D

Offline Robert38

« Odpowiedź #4 dnia: 31 Sierpnia 2014, 13:55:21 czas Polski »
Głupio zabrzmiało "rączki coś potrafią" dokładnie miałem na myśli, że nie należę do osób leniwych i lubię coś pomajsterkować w domu.
Osobiście mi i żonie marzy się mieć małe pomieszczenie gdzie mógłbym stworzyć warsztacik i wyposażyć go w sprzęt na potrzeby domowe.
Dlatego szukam między innymi piły stołowej, frezarko-wycinarki i wiertarki kolumnowej. Wszystko tak jak pisałem do robótek amatorskich na rzecz domu.
Przymierzam się do zbudowania altanki koło domu i te narzędzia jak najbardziej by mi w tym celu pomogły.Pozdrawiam.

Offline krzyś48

« Odpowiedź #5 dnia: 01 Września 2014, 00:28:28 czas Polski »
A ja miałem na myśli co porabiasz na co dzień(jaki zawód wykonujesz) :)  I wszystko jest OK ;)