17 Maja 2026, 08:23:38 czas Polski

Autor Wątek: Jaki zawias do frontu z telewizorem.  (Przeczytany 4853 razy)

mily68

• Gość
Odp: Jaki zawias do frontu z telewizorem.
« Odpowiedź #15 dnia: 01 Marca 2018, 16:06:56 czas Polski »
Agniecha  po co te mikro wnęki po lewej od lustra? Ktoś kto to Wam wymyślił powinien być pozbawiony uprawnień do projektowania za ten mega niepraktyczny wymysł. Bez tych bzdetów lustro można byłoby wkleić a ew. szafki dać po lewej stronie zamiast tych mikrownęk.

Offline _agnieszka_

« Odpowiedź #16 dnia: 01 Marca 2018, 18:49:06 czas Polski »
Agniecha  po co te mikro wnęki po lewej od lustra? Ktoś kto to Wam wymyślił powinien być pozbawiony uprawnień do projektowania za ten mega niepraktyczny wymysł. Bez tych bzdetów lustro można byłoby wkleić a ew. szafki dać po lewej stronie zamiast tych mikrownęk.
Te wnęki nie są aż takie mikro (to kafle są duże), pełnią głównie funkcję dekoracyjną (podświetlane ledami itd), i akurat mnie się podobają ;)
Całość (wszystkich pomieszczeń) jest prawie minimalistyczna, z kilkoma tylko elementami dekoracyjnymi, w łazience to właśnie te wnęki - mimo wszystko nie wszystko musi być w 100% praktyczne ;)
Oczywiście, że można było by dać normalne szafki, ale.. Ja nie chciałam normalnych szafek.. ;)

Ale - jak już przejdę do czynów to opiszę w naszym wątku (pewnie do tego czasu powstanie, poza powitalnym ;)), bo mnie faktycznie terminux wyrzuci za wpraszanie się w wątek z lustrem ;)
Koncepcję już (znowu) mam, będę pisać, jak się sprawdza ;)

fyme

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 01 Marca 2018, 19:51:07 czas Polski »
Sorry że się wtrącę ale nie mogę inaczej bo zawału dostanę ;D
A więc nie drażni Cię że na płytkach nie zgrywają się fugi?

Sam kładę płytki już od kilkunastu lat i uwielbiam symetrię i po prostu nie mogłem nie skomentować
Przepraszam, już mi lepiej ;)