08 Maja 2026, 09:11:18 czas Polski

Autor Wątek: szafka kuchenna z wysuwanym "wnętrzem"  (Przeczytany 1177 razy)

basia54

• Gość
szafka kuchenna z wysuwanym "wnętrzem"
« dnia: 19 Lutego 2015, 11:02:18 czas Polski »
Żeby nie było,że tylko pytam pokażę moją,jedną z kilku szafek kuchennych.Wykonał mąż na podstawie znaleziska w sieci.Muszę powiedzieć,że "szmatka" jak mówi mąż będzie dłuższa i inaczej zamocowana.Tylko trzeba znaleźć majstra,który nie używa słów"nie da się,tak się nie robi" i zrobi porządny reling,nie taki jak w sklepach sprzedają.A to czasem graniczy z cudem.
Zdjęć z"krok po kroku" nie mam bo nie spodziewałam znaleźć się w tak zacnym gronie   ;D
Ale cała szafka zrobiona jest z gotowych elementów.Tzn. z klejonych płyt.Tu nazywacie to klejonką.Prowadnice pełny wysuw z jakiegoś sklepu w necie.Nie mają domykania bo wkurza mnie czekanie aż się zamkną a ja muszę je znów otworzyć bo zapomniałam czegoś
[smg id=1156]
[smg id=1157]
[smg id=1158]

Offline BuziolPaint

Odp: szafka kuchenna z wysuwanym "wnętrzem"
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Lutego 2015, 11:11:15 czas Polski »
Ciekawa realizacja ;) ale czemu szafka jest na prowadnicach? przecież dostęp do niej po odsłonięciu firanki jest.

basia54

• Gość
Odp: szafka kuchenna z wysuwanym "wnętrzem"
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Lutego 2015, 11:25:03 czas Polski »
Co by się nie schylać za mocno.Wysuwam i mam wszystko pod ręką.Półki mają różną głębokość więc bez problemu sięgam od najpłytszej na górze do najgłębszej na dole.a tam są rzadko używane lub butelki które sięgam prawie bez schylania  :)