Zdjęcia niestety nie mam, natomiast zawiasy o którym piszę to blum z zerowym uskokiem bodajże kąt otwarcia 155, jak spojrzysz na konstrukcję tego zawiasu to on inaczej się składa jest bardziej masywny aniżeli zwykłe zawiasy puszkowe. Jeżeli jest możliwość, zapraszam do najbliższego sklepu z akcesoriami meblowymi, ale nie supermarketu, tylko dla stolarzy, porównajcie zwykły zawias puszkowy Blum z zawiasem o zerowym uskoku, to najlepiej wyjaśni o co mi chodzi. Co do drzwi, to grubość ok 28mm, być może trochę więcej, lewa strona to płyta mdf, nie pamiętam jaka dokładnie grubość, ale z drugiej strony jest klejony parkiet przemysłowy merbau grubości 14mm, całość jest naprawdę ciężka, szkoda mi tych zawiasów gdyż były drogie i dlatego zamierzam tam zastosować zastosować niewielką rolkę gumową podpierającą krawędź bez zawiasów, tak by zawiasy trzymały jedną stroną, natomiast stronę otwieraną podpierała rolka gumowa jeżdżąca po podłodze, będzie widoczna tylko przy otwarciu drzwi. W chwili obecnej drzwi są bez rolki, otwierają się, widać ugięcie na zawiasach, użytkowane 2 razy dziennie i tak od 2 lat. Piszę o rozwiązaniu które sam zastosowałem, nie powiem, że jest idealne ale na tamtą chwilę jedyne które uznałem za odpowiednie, gdyż drzwi pełnią element dekoracyjny, są bez klamek, nie widać zawiasów, tak jakby parkiet z podłogi wchodził na ścianę, a faktycznie zakrywają schowek z płaszczami.