19 Kwietnia 2026, 00:54:31 czas Polski

Autor Wątek: zlece  (Przeczytany 2044 razy)

Offline hawai

zlece
« dnia: 20 Stycznia 2016, 23:17:04 czas Polski »
witam
Przydało by się "Zlecę" "dam prace" lub coś w tym stylu .
Chyba ze ślepy jestem :)

Offline Rizer

Odp: zlece
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Stycznia 2016, 21:12:44 czas Polski »
Dużo zleceń na naszym forum nie ma, i lądują zwykle w hydepark'u. Nie wiem czy jest sens tworzenia nowego działu, ale z drugiej strony trochę sensu to ma (porządkuje forum i odciąża hydepark). Po przemyśleniu sprawy stwierdzam, że pojęcia nie mam czy to słuszne więc zachowuję neutralność aż do momentu kiedy coś mi zaświta.  :D
,,Dla człowieka który ma tylko młotek, wszystko zaczyna wyglądać jak gwóźdź"
                                                                Abraham Maslow

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #2 dnia: 21 Stycznia 2016, 21:16:28 czas Polski »
"zlece" mialoby sens jesli zmienic troche formule forum i udostepniac taki dzial dla ludzi spoza forum nawet bez potrzeby logowania. Tylko wtedy wiadomo reklama itp. Mialoby to jakis sens ale podejrzewam, ze Najwyzszy nie bedzie chcial sie w to bawic.
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

akwa-stolarz

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Stycznia 2016, 21:34:16 czas Polski »
Przypomnę motto forum. "dziel się wiedzą i doświadczeniem "
Po to zostało stworzone to forum.   Myślę, że nie ma sensu tworzyć "zlecę " bo nie chodzi tu o to aby znajdować klientów lub szukać wykonawców na forum. Kto jest z nami dość długo i zna mniej więcej uczestników, ten wie o co i kogo może poprosić. Większość interesów załatwiamy na priv i nikt nie narzeka :-) a jak ktoś na siłę chce coś zlecić to może dać wątek w dziale kupię.  Np. Kupię usługę wytoczenia coś tam coś tam

wysłane przy użyciu tapatalk