Witam,
głównie chciałem zapytać ile mogę oczekiwać za to, wszystko sprawne, chciałbym się pozbyć, gdyż dorobiłem się prądu w mojej narzędziowni, więc wygodniej mi będzie kablowe narzędzia, a nie zabawy z bateriami, a więc po kolei:
Bosch GHO 18V
Strug w dobrym stanie, obudowa obdarta, lecz spełnia swoje zadanie, jedyny problem jest taki, że wylotu nie można przestawić, prawdopodobnie trzeba coś rozkręcić i przeczyścić, bo do pewnego momentu się rusza bez problemu, by w końcu napotkać opór.
Bosch GKS 18V
Zagłębiarka w dobrym stanie, wiadomo, porysowana itp, działa bez problemów, tnie, niedawno ostrzona tarcza.
Bosch GST 18V
Wyrzynarka działa, tnie, jednak ma problemu, czasami nie reaguje na wciśnięcie przycisku, wydaje mi się, że to wina luźnych kabli na styczniku, regulacja częstotliwości skoku raz działa raz nie.
Bosch AL 60 DV 2425 ładowarka działa, nie ma z nią problemów, mam do tego dwie baterie, jedna oryginał ledwo co dyszy, druga zamiennik kupiony około pół roku temu i niewiele używany.
Ogólnie chciałbym sprzedać cały zestaw, ewentualnie zamienić, chciałbym poznać cenę jaką bym mógł krzyczeć za to.
Pozdrawiam