26 Czerwca 2026, 03:11:41 czas Polski

Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 2967 razy)

Offline jendrekk2

Odp: Witam
« Odpowiedź #15 dnia: 26 Lutego 2016, 16:56:55 czas Polski »
Miło że się podoba  :)
Znalazłem jeszcze zdjęcie z realizacji.

Offline visMajor

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • Zamień komputer na stolarnię
  • View Gallery
« Odpowiedź #16 dnia: 26 Lutego 2016, 17:06:00 czas Polski »
Ja cie kręcę, ale rewelacja.  Niespotykane. Świetna realizacja. Myślałem że to wszystko na miejscu montowane a jednak najpierw w stolarni a potem przeniesione. Powodzenia przy elewacji.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Offline jendrekk2

« Odpowiedź #17 dnia: 26 Lutego 2016, 17:45:15 czas Polski »
Bez montażu próbnego to by nie było szans. Na montaż wystarczył nam dzień, były tylko pewne obawy czy ściany są wystarczająco proste żeby się zmieściło, ale dało rade. Jak dzieci podrosną to pewnie schodki zastąpię drabinkami, póki co mieszczą się pod sufitem na stojąco.
Domek udało się zrobić w zeszłym roku - elewacja plus ocieplenie.

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #18 dnia: 26 Lutego 2016, 18:58:15 czas Polski »
Z poczatku pomyslalem: skad masz zdjecie domu tesciowej ??? Ale dostrzeglem (normalnie sokol ze mnie), ze brak jednych drzwi a bez mojej wiedzy by nie usunela. Uff
Wracajac do lozek to majstersztyk. Pomysl tak fajny, ze az chce sie go skopiowac jak nadarzy sie okazja ;)

Ps. Jesli lazienke z kibelkiem masz tam gdzie to okienko na bocznej scianie to projektant dych domow ma juz niezla kase z tantiemow.
« Ostatnia zmiana: 26 Lutego 2016, 18:59:52 czas Polski wysłana przez SpecPiotr »
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline jendrekk2

« Odpowiedź #19 dnia: 26 Lutego 2016, 19:10:19 czas Polski »
Nie rozumiem o co chodzi z tą łazienką - to jest domek drewniano murowany i tam gdzie jest okienko to jest łazienka - murowana ze skosem, bo północna ściana jest murowana a  pozostałe 3 i działowe w środku z bali drewnianych gr. ok 18 cm,  dawniej nie było okienka w łazience  - dom jest z lat 50 tych.

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #20 dnia: 26 Lutego 2016, 19:14:16 czas Polski »
Chodzi o to, ze tesciowa ma taki sam dom wiec jesli i uklad sie zgadza to znaczy, ze w calej Polsce chyba robili tak samo. Phhhh
Jednym ciagiem powiedziane. Ale juz nie zmieniajmy tematu. Lozko super.
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline tomasko

« Odpowiedź #21 dnia: 27 Lutego 2016, 11:28:47 czas Polski »
Witaj
Super łóżko  8)
Jak jestem to jestem , a jak mnie nie ma to mnie nie ma.