Witam wszystkich.
Z racji tego, że jestem (nie)szczęśliwym świeżo upieczonym posiadaczem trzydziestoletniego domu, wolny czas zajmuje mi ostatnio remont i związane z tym drobne prace stolarskie. Od tego właściwie wzięło się moje zamiłowanie do drewna. Niestety z racji braku sprzętu (stolarskiego - uprzedzając cięte riposty kolegów

i niewielkiego doświadczenia, mogę się jedynie pochwalić kilkoma karmniczkami i paroma innymi drobnymi pracami, które pewnie większość uzna za totalną amatorszczyznę

.
I tu chciałem się pochwalić drobną przeróbką mebli kuchennych i zabudową okapu, jaką wykonałem. Meble z dębowymi frontami, używane i zakupione na pewnym znanym portalu. Całość malowana farbami kredowymi (niestety nie pamiętam nazwy koloru). Dodatkowo pewne nikomu niepotrzebne dodatki typu bukowe tralki i gwóźdź programu, czyli wykonana właśnie przeze mnie zabudowa okapu ze śmieci takich jak fronty od szuflad i szafki oraz nieszczęsnej klejonki sosnowej zakupionej w castodramie. Wybaczcie jakość zdjęć. Wszelkie uszczypliwe komentarze i zniewagi przyjmę na klatę i potraktuję jako nauczkę na przyszłość

.