04 Maja 2026, 23:37:52 czas Polski

Autor Wątek: Frezarka do krawędzi Festool OFK 500 Q  (Przeczytany 7625 razy)

Offline SpecPiotr

Odp: Frezarka do krawędzi Festool OFK 500 Q
« Odpowiedź #45 dnia: 04 Lutego 2017, 08:14:30 czas Polski »

oddał bym taniej forumowiczom  ale kilka osób popsuło zabawę więc wystawiam na alle....

Większej bzdury dawno nie słyszałem. A jako, że Twoje słowa kierowane są m.in. do mnie to się wypowiem.

Po pierwsze nie zwalaj winy (że nie sprzedasz) na innych użytkowników bo zepsuli zabawę.
Po drugie. Super zabawa. Niech "plebs" się bije a ja na końcu zachowam się jak Pan i pomyślę czy być łaskawym.
Po trzecie. Jako użytkownik tego sprzętu wiesz doskonale jakie frezy tam pasują i że jest to dość nietypowe rozwiązanie. Jako użytkownik tego forum powinieneś też wiedzieć, że większość z nas nie zdawała sobie z tego sprawy i nawet nie pomyśleliby by o to zapytać więc taka informacje była Twoim OBOWIĄZKIEM. Niektórzy nie pomyśleli nawet, że niewsadzą frezów Luny czy nawet Dedry.

Reasumując. Jedyną osobą która miała się świetnie bawić byłeś Ty a swoim wpisem potwierdziłeś tylko co napisałem powyżej.

I nie. Nie potrzebuję następnej frezarki.
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

mily68

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: 04 Lutego 2017, 08:24:05 czas Polski »
No, niestety Witku chyba tego do końca nie przemyślałeś i wyszło po "gówniarsku".

Offline Andriu

« Odpowiedź #47 dnia: 04 Lutego 2017, 10:27:51 czas Polski »
wydalić

Offline bigber

« Odpowiedź #48 dnia: 04 Lutego 2017, 10:50:23 czas Polski »
Nie znęcajcie się na chłopaku, w takich przypadkach trzeba wspierać a nie dołować może kiedyś zrozumie,  nic na siłę

Klo

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: 04 Lutego 2017, 15:45:49 czas Polski »
oddał bym taniej forumowiczom  ale kilka osób popsuło zabawę więc wystawiam na alle....
Próbujesz ukryć swoje gówniarskie zachowanie zwalając winę na innych. Oczekujesz, że ci, którym nie udało się kupić frezarki będą oskarżać za to te "kilka osób"?
Nadałabyś się - jak nic, do grona obecnie "rządzących".

P.S.
To jak już się pobawiłeś i zabrałeś zabawki, to nie zapomnij o zabraniu piaskownicy i posprzątaniu po sobie.

mily68

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: 04 Lutego 2017, 23:12:33 czas Polski »
Ej. koledzy nie tak ostro.
Wyszło jak wyszło ale chyba nikt nie sądził, że kupi tą frezarkę za 100 zł? Ktoś kto chce mieć taki sprzęt prawdopodobnie nie szuka go od wczoraj i orientuje się ile kosztują używki i frezy do nich + inne akcesoria.
Zamiast OF'ki można kupić Maktec'a - sporo tańszy. Inni mają i polecają.