pisałem już Krzyskowi na pw ale widzę że tu cały wątek sie zrobił wiec napisze jeszcze raz
kupiłem sobie ją na wiosnę tak na szybko bo poprzednia umarła śmiercią naturalną .
na początku nowa zabawka wszystko ładnie i pięknie zadowolony byłem jak dziecko z nowej zabawki
ale oglądając filmy na YouTube i gdy trafiłem na te forum zacząłem robić coraz to bardziej wymagające rzeczy, bardziej precyzyjne i z twardszych materiałów niż sosna, w garażu coraz częściej gości buk, dąb, grab, mahoń itp. i wtedy zacząłem patrzeć na to że nie wystarcza już mi przecięcie deski na pół ale chce żeby była równa trzymała linie prostą oraz kąty, żeby nie jęczała z bólu jak przecinam deskę wzdłóż.
jest tania do robienia skrzynek na kartofle się nadaje bez dwóch zdań ale do zrobienia bardziej precyzyjnych projektów gdzie precyzja ma znaczenie nie polecam szkatułkę dla żony robiłem ręcznie
i jeśli myślicie że na wasze potrzeby wystarczy to się mylicie bo dziś będzie skrzynka na kartofle ale za tydzień za dwa będziecie potrzebowali coś bardziej precyzyjnego przecież nie kupujecie jej na jeden sezon tylko na wiele lat a apetyt rośnie w miarę jedzenia