17 Maja 2026, 22:42:40 czas Polski

Autor Wątek: składany stół warsztatowy BD czy Wolfcraft  (Przeczytany 3315 razy)

Offline RobK

składany stół warsztatowy BD czy Wolfcraft
« dnia: 03 Czerwca 2017, 17:24:35 czas Polski »
Cześć
Chcę kupić mały stół składany. Jedyny rozsądny jaki udało mi się zobaczyć to wolfcraft 600 w castoramie i wydaje się być dosyć stabilny, lecz jego cena to około 400/450 zł (wolałbym tańszy)
Zainteresowałem się też workmatami 536 i 550 od Black&Deckera, są tańsze, ale nigdzie nie mam możliwości obejrzenia, może ktoś z forum posiada i podzieli sie opinią.
Lub może ktoś ma jakiś lepszy pomysł niż te wymienione i które posiadają regulację wysokości

Offline L4

Odp: składany stół warsztatowy BD czy Wolfcraft
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Czerwca 2017, 19:42:24 czas Polski »
Zobacz jeszcze Ketera może w Leroyu, też są tańsze.

Offline chaos

« Odpowiedź #2 dnia: 03 Czerwca 2017, 21:04:04 czas Polski »
Ja mam black decker 536, używam bardzo często. Zalety to że jest stabilny i zajmuje mało miejsca, wady to jest niski (mam prawie 2m) i muszę się schylać jak na nim pracuję i mam za małe blaty robocze które muszę zmienić. Jest to amatorski stolik który osobiście mogę polecić choć teraz pewnie bym dołożył do większego.
Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego

Offline RobK

« Odpowiedź #3 dnia: 04 Czerwca 2017, 07:01:20 czas Polski »
Ketery obejrzę jak będę w okolicy Leroya, ale z opisów i filmików w sieci nie wyglądają na stabilne
Co do BD doczytałem sie że mają dwa poziomy wysokości i myślałem że jeden będzie dla wyższych ludzi (mam 190) Coraz więcej przemawia mi za Wolfcraftem