20 Maja 2026, 00:18:43 czas Polski

Autor Wątek: Zaznaczanie pojedynczyk wątków + wątków na stronie  (Przeczytany 4219 razy)

Offline przemoprzem

Zaznaczanie pojedynczyk wątków + wątków na stronie
« dnia: 08 Lutego 2017, 11:01:54 czas Polski »
Witam. Żeby przeczytać WSZYSTKIE nieprzeczytane wątki to wchodzę w link http://forum.domidrewno.pl/unread/?all;start=0 no ale żeby przebrnąć na jeden raz 6 stron wątków to nie mam czasem czasu. Jak wejdę po raz kolejny to znowu muszę przewertować 100228393 wątków typu "przedstaw się". Nie da się zrobić, żebym mógł pojedynczo zaznaczyć tematy "przeczytano" i nie mieć ich po raz drugi? Albo żeby się dało ignorować tematy typu "przedstaw się"? Albo zaznaczanie wątków np "zaznacz wszystkie na tej stronie" tak żebym np "przerobił" 1 stronę jako przeczytana to zostanie mi 5 z 6. Bo teraz to albo za każdym razem 6 stron wątków, albo "zaznacz wszystkie jako przeczytane".

kerry

• Gość
Odp: Zaznaczanie pojedynczyk wątków + wątków na stronie
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Lutego 2017, 11:08:38 czas Polski »
Można wejść w temat np. "przedstaw się" i tam dać "zaznacz jako przeczytane" i potem wrócić do ogólnych nieprzeczytanych. Trochę na piechotę, ale zawsze coś...

Offline tomekz

• Moderator
  • Hero Member
  • Ocena +64/-7
  • View Gallery
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Lutego 2017, 11:41:40 czas Polski »
Wejdź do Profilu -tam możesz ustawić że odhaczasz ( na liście z prawej strony okienko ) te co cię nie interesują i jednym kliknięciem je likwidujesz

Offline przemoprzem

« Odpowiedź #3 dnia: 08 Lutego 2017, 11:49:21 czas Polski »
ale mi nie chodzi o odwołanie subskrypcji.  Żeby przeczytać WSZYSTKIE nieprzeczytane wątki to wchodzę na ten link http://forum.domidrewno.pl/unread/?all;start=0 ale jak nie mam czasu przejrzeć 300 wątków to np przeglądam 1 stronę z 6 - ale nie mam możliwości zaznaczenia wątków TYLKO z 1 strony - więc albo muszę przejrzeć 300 wątków na 6 stonach i dać "zaznacz wszystkie jako przeczytane" albo na raty przeglądać 6 stron. I np ze strony 1 (czyli pierwsze 50 wątków) czytam np 2 to i tak jak znowu wejdę na WSZYSTKIE nieprzeczytane wątki to mam 298 wątków a nie np 250 - bo 50 wątków z 1 strony już przejrzałem - o to mi chodzi.

Offline tomekz

• Moderator
  • Hero Member
  • Ocena +64/-7
  • View Gallery
« Odpowiedź #4 dnia: 08 Lutego 2017, 11:59:50 czas Polski »
Z prawej strony musisz  mieć "zaznacz wątki jako przeczytane " i bardziej w prawo ""ustaw wątki jako przeczytane " i tam  masz okienka do odhaczania  tak podobnie jak w Poczcie .

Offline przemoprzem

« Odpowiedź #5 dnia: 08 Lutego 2017, 12:07:55 czas Polski »
Wchodzę

Forum Domidrewno.pl »
    Ostatnie nieprzeczytane wątki »
    Wszystkie nieprzeczytane wątki

Zaznacz wątki jako przeczytane

Strony: [1]

I tyle mam. Jak dam "Zaznacz wątki jako przeczytane" to czy mam 1 czy 6 stron to mi zrobić że wszystkie przeczytałem. Zrzut w załączniku.

Offline tomekz

• Moderator
  • Hero Member
  • Ocena +64/-7
  • View Gallery
« Odpowiedź #6 dnia: 08 Lutego 2017, 12:20:13 czas Polski »

To jeszcze nie jest właściwa główna  strona .
Na głównej stronie do góry masz "profil"
wejdź  tam i tam ustaw tak jak poprzednio ci napisałem

Temat był tu poruszany: 
Odp: Forum pęcznieje , piszących wielu i problem.........

Offline przemoprzem

« Odpowiedź #7 dnia: 08 Lutego 2017, 12:30:05 czas Polski »
nie kumam - http://forum.domidrewno.pl/profile/ no i co dalej? Jestem na swoim profilu. Wrzuć zrzut bo się nie dogadamy :)

Offline raptor123

« Odpowiedź #8 dnia: 08 Lutego 2017, 13:36:55 czas Polski »
@tomekz wrzuć dokładną instrukcję, screen bo ja też nic nie widzę, gdzie można było by to znaleść. Widziałem w tamym temacie, że JarekO pisał o tym ale nie wiem gdzie to można znaleść. :(