08 Września 2026, 07:11:40 czas Polski

Autor Wątek: Poszukuje osoby do luźnej współpracy - Kraków  (Przeczytany 1331 razy)

Offline rurek49

Poszukuje osoby do luźnej współpracy - Kraków
« dnia: 20 Marca 2017, 13:33:50 czas Polski »
Cześć,

Jako że jestem studentem i w Krakowie spędzam większość czasu w tygodniu, a czasem i weekendy mam mało czasu aby w domu rodzinnym robić różne projekty stolarskie. Zacząłem się ostatnio zastanawiać czy nie spróbować w Krakowie stworzyć sobie miejsca do pracy (póki co stolarkę uprawiam hobbystycznie). Inspiracją do tego jest paru chłopaków którzy na moim osiedlu wynajmują garaż i robią tam bannery reklamowe i loga firm.

Może jest też ktoś tutaj na forum, kto chciałby wyjść z blokowego boxa piwnicznego i wynająć wspólnie garaż, czy jakieś pomieszczenie?

Ciężko mi obecnie podać więcej konkretów bo plan się mi w głowie dopiero rysuje, więc wszystkie aspekty finansowo/sprzętowo/lokalizacyjne są jeszcze do dogadania :)

Pozdrawiam :)

JanZ

• Gość
Odp: Poszukuje osoby do luźnej współpracy - Kraków
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Marca 2017, 22:32:19 czas Polski »
Nie wiem jakie masz kolego możliwości finansowe ale z tego co wiem w Krakowie funkcjonuje miejsce, w którym za odpowiednią opłatą można trochę pomajsterkować. Nie wiem jak to wygląda na żywo i jakim sprzętem dysponują, widziałem tylko ich witrynę - http://wytworniakrakow.pl

Offline rurek49

Odp: Poszukuje osoby do luźnej współpracy - Kraków
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Marca 2017, 17:42:27 czas Polski »
O cholera jasna! Szukałem właśnie czegoś takiego od paru dobrych dni i już byłem pewien że nie ma takiej społeczności w Krakowie. Dzięki wielkie za linka. Na pewno tam się przejdę za niedługo i zobaczę co i jak. Jak już coś będę wiedział to pewnie opisze na forum :)