14 Lipca 2026, 19:59:07 czas Polski

Autor Wątek: reklama dźwignią handlu  (Przeczytany 1598 razy)

Offline Filip

reklama dźwignią handlu
« dnia: 10 Czerwca 2017, 23:47:58 czas Polski »
Witam.
Przymierzam się do oklejenia busa + wykonania profesjonalnych wizytówek. Chciałbym, żeby była to prosta, nieprzesadzona forma, ale też, żeby nie wyglądało to zbyt tandetnie. Jakieś sugestie? Mile widziane te od innych wykonawców, jak i potencjalnych odbiorców. Wykonuję głównie wszystko związane ze stolarką konstrukcyjną - wiaty, altany, tarasy, domki. Część moich realizacji widać w moim wątku im poświęconym.
Dziękuję za poświęcony czas.
:)

MChObi

• Gość
Odp: reklama dźwignią handlu
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Czerwca 2017, 07:56:13 czas Polski »
Co do wizytówek to pomyślałbym o takich plastikowych nie z papieru . Długo w portfelu mogą leżeć nie gną się nie niszczeją a nie są dużo droższe .

Offline peter

« Odpowiedź #2 dnia: 11 Czerwca 2017, 09:59:28 czas Polski »
ja zamawiam wizytówki w vistaprint, reklamę na vana jeżeli nie masz pomysłu będziesz musiał zlecić jakiemuś grafikowi.

kozio

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Czerwca 2017, 10:02:10 czas Polski »
Zlec to grafikowi. Daj ludziom zarobić ;)

Nożyk

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Czerwca 2017, 21:32:32 czas Polski »
Z małą uwagą, bo nie zawsze grafik=fachowiec (zresztą tak jak i u Was w stolarce)
Razu pewnego prosiłem taką jedną o projekt wizytówek i ulotek na odliczenie 1% podatku. Gdy zobaczyłem efekt końcowy to mnie krew zalała. 3h w PowerPoint i po problemie.
A jeśli nie chcesz okleić całego busa to pomyśl nad matami magnetycznym, korzystam na Berlingo i kiedy czasami potrzebuje jechać inkognito się przydają.

Offline Arek15

« Odpowiedź #5 dnia: 11 Czerwca 2017, 22:05:34 czas Polski »
z oklejaniem busa się zastannów-nie wiem jak wy ale z takiej formy reklamy nigdy nie skorzystałem-w sensie nie zapamiętałem/zanotowałem nazwy firmy itd. oklejasz busa-oznaczasz że masz coś w środku i może to być"chodliwy" towar. nadmienie-gadałem z gościem z busa demonstracyjnego makity-już raz go okradli. taka moja opinia. pozdrawiam i powodzenia

Offline peter

« Odpowiedź #6 dnia: 11 Czerwca 2017, 22:14:49 czas Polski »
Arek15 ma rację ,wiadomo że stolarz ma drogie narzędzia i warto zajrzeć do środka ( tak kolega stracił vana z narzędziami). Sam mam oklejonego vana od wielu lat i tylko kilka razy przyczyniło się to do pozyskania nowego klienta. Branża nie stolarska.

Nożyk

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Czerwca 2017, 22:21:08 czas Polski »
Dlatego wspomniałem o reklamie na matach mag. Gdy jest potrzeba się pokazać (targii, grube roboty etc.) to Nas widać, ale pod blokiem czy na codzień pyk i zdjęte.
P. S. To nie lokowanie produktu, ani nikt mnie nie sponsoruje 😉