Aktualizując informacje o mojej osobie chciałbym przywitać się raz jeszcze

Mam na imię Marcin, stolarstwem zajmuje się amatorsko, hobbystycznie. Pomaga mi w tym wysokiej jakości sprzęt wieloczynnościowy DymB, który znalazłem u teścia w piwnicy

Dodatkowo posiadam mniejsze narzędzia takie jak frezarka, szlifierka oscylacyjna, ukośnica, wiertarko-wkrętarki i inne "takie takie". Ponieważ mieszkam w domu jednorodzinnym i posiadam zaplecze w postaci garażu 50m2 to postanowiłem przerobić część nieruchomości na mały warsztat stolarski, gdzie umieściłem większość narzędzi

Moim pierwszym celem do realizacji było wykonanie łóżka dla mojego syna oraz karmnika dla ptaków co sprawiło mi oraz małemu sporą radość. Aktualnie jestem na etapie budowy tarasu z zadaszeniem płytami poliwęglanowymi. Popełniając mniejsze lub większe błędy w wykonywaniu poszczególnych prac postanowiłem się zarejestrować na tym forum, aby te błędy minimalizować lub całkowicie ich unikać. Dziękuje za tak życzliwe i gorące powitanie z Waszej strony i mam nadzieję, że nasza znajomość nie będzie trwać krótko

Pozdrawiam