08 Maja 2026, 02:12:58 czas Polski

Autor Wątek: Witam wszystkich :-)  (Przeczytany 16668 razy)

Offline bluessy

Odp: Witam wszystkich :-)
« Odpowiedź #105 dnia: 05 Lutego 2018, 20:02:03 czas Polski »
Tomasko, miałam na myśli to, że w ''przedstaw się'' było miło i sympatycznie, ale czas pójść na własne śmieci. Mam
nadzieję, że nadal tak pozostanie i nadal będzie sympatycznie  :). Nie będę u siebie raczej tak wylewna, aby nie raziło to
pojedynczych jednostek ;). Inna sprawa, że jestem głodna wiedzy, a czasami samo ogarnianie wątków nie wystarcza  ;)
Powtarzam się..... ale mam nadzieję, że w miarę Waszych czasowych możliwości, doradzicie mi i pomożecie.

Orb, . Nie zgodzę się z Tobą, ponieważ wydaje mi się , że żadna kobieta nie bedzie się ukrywała pod jakimś męskim
nickiem w celu ukrycia swojej tożsamości, bo to wstyd, że lubi obrabiać drewno, a jeszcze nie jest w tym dobra
Bardziej skłaniałabym się w stronę matactw ze strony facetów, którzy mogliby założyć, że będą traktowani bardziej
pobłażliwie, jeżeli popełnią jakąś gafę. :)

Na przeddeserek Kerry  ;)
Oczywiście masz rację. Poprawiaj, bij, i paCZ, jak puchnie. Po fakcie zauważyłam, że popełniłam gafę...ale było już to late  :(

Mamo jezdem w ciąży ! Bój się Boga! sześć miesięcy przed maturą, a ty mówisz jezdem  ;D

Czas na deser:

Prawie jak w domu:
- o co chodzi?
- DOMYŚL SIĘ !!!

;D :D ;D

Stachmiesz, przecież o to tutaj chodzi, żeby było tak swojsko, jak w domu, więc się nie cepiaj  ;D  ;)

Obrazowo o stanie  mojej psyche napiszę tak......dzisiaj rano zrobiłam sobie kawusię na przebudzenie...posłodziłam jak zwykle...
pierwszy łyk..a tam sama sól.. Ból był, ponieważ na następną zabrakło mi kawy  ;D

« Ostatnia zmiana: 05 Lutego 2018, 20:07:45 czas Polski wysłana przez bluessy »
Mój umysł czasami szwankuje, mogę coś przeoczyć, albo napisać głupotę

Offline bluessy

« Odpowiedź #106 dnia: 05 Lutego 2018, 20:15:09 czas Polski »
Przegapiłem 8 stron powitania? :o
Siemka ;D

PS
Ja też gitarowy choć bez czasu na szarpanie :)

Fulicarius miło powitać  :) z tą gitarą to fakt....chyba większość tubylców (ja jestem świeżynka co prawda) nie ma czasu na szarpanie drutów  ;)

kerry

• Gość
« Odpowiedź #107 dnia: 06 Lutego 2018, 08:36:39 czas Polski »
Oczywiście masz rację.
Mrauuu! :)

Qiub

• Gość
« Odpowiedź #108 dnia: 06 Lutego 2018, 18:24:42 czas Polski »
@bluessy

poznalal juz kilka osob... moze nie osobiscie ale jednak...

Henryku ... powinienes wiedziec o jednej ale bardzo waznej rzeczy o tym forum!!
Na tym forum nie zamieszcza sie tych malych okrutnych sierciow zwanych popularnie kotami... historia zna jeden przypadek wstawienia kota przez wlasciciela i nie wyszlo mu to na dobre ...  Admin cos kotow nie lubi ;D

Offline bluessy

« Odpowiedź #109 dnia: 06 Lutego 2018, 20:20:20 czas Polski »
Quib wiem, wiem, znalazłam  już odpowiedź na konsekwencje  pohopnego zamieszczenia fotki kota, ale jak
życie pokacuje, chyba tylko w jednej pozycji  8)
Poza tym, to były tylko interaktywne zabawki   ;D
Oczywiście masz rację.
Mrauuu! :)
Słuszność Twojej racji, czy przeddeserek wprowadził Cię w taki błogi stan?
poza tym ciii, nie tak głośno, bo się koty zlecą..... i co będzie, jak któregoś jajka zaswędzą  ;D

Schodzę w podziemia popracować nad patykami....jutro wolne, więc to będzie dłuuuga noc :)

Miłego wieczorku