11 Maja 2026, 10:01:16 czas Polski

Autor Wątek: Pozdrowienia z Sulejówka  (Przeczytany 1201 razy)

Offline huciak

Pozdrowienia z Sulejówka
« dnia: 26 Czerwca 2018, 12:33:37 czas Polski »
Cześć Forumowicze!

Jestem pasjonatem pracy w drewnie od  14.11.2017. Pewnie zapytacie skąd tak doskonała znajomość konkretnej daty (nie, godziny akurat nie znam :P)? Otóż kilka dni przed tą datą miałem poważnie wyglądający wypadek samochodowy który spowodował kilkutygodniową przerwę w pracy. Widocznie namieszał dodatkowo w głowie w temacie stolarstwa. Pewnie nie bez powodu wypadek był związany z kolizją z drzewami :)
Okres rekonwalescencji poświęciłem na oglądanie kanału "Stolarnia od zera" i stwierdziłem, że skoro Krzychu mógł wyjść z takiego bałaganu jaki miał na początku, to i ja dam radę :) Szczególnie że i tak planowałem zimą 2017/2018 zrobić prosty stół warsztatowy w garażu (25m2). I zamiast warsztatu, powstała strugnica (choć do tej pory nie jest jeszcze skończona, ale swoją rolę spełnia). Potem pojawił się kanał DiD oraz wiele innych polskich i zagranicznych.
Preferuję narzędzia ręczne (strugi, piły), ale wspieram się prostymi elektronarzędziami. Chciałbym do końca przyszłego roku wykończyć garażo-stolarnię.
...
32 lata, trójka dzieci, praca na etacie przy komputerze tworząc mapy, niewykończony dom, ale HOBBY rozwijam sukcesywnie!
Zdrowia!
« Ostatnia zmiana: 26 Czerwca 2018, 12:35:49 czas Polski wysłana przez huciak »

Offline Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +11/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
Odp: Pozdrowienia z Sulejówka
« Odpowiedź #1 dnia: 05 Lipca 2018, 01:02:53 czas Polski »
Witam na forum

Offline amigorg