Witam, mam na imię Krzysiek, 43 lata, mieszkam i pracuję we Wrocławiu, z wykształcenia jestem inżynierem elektronikiem. Na forum trafiłem przypadkowo, zainteresował mnie m.in. stół mobilny a że tutaj jest on fajnie opisany, to i oto jestem. Jestem samoukiem, taki sposób spędzania wolnego czasu i zarazem hobby. Zaczęło się od urządzania domu a trochę tych pokoi mam z racji, że mieszkam w domku, jest a raczej była piwnica, teraz prawie wszędzie jest drewno, płyty i narzędzia, czasem jak trzeba zrobić coś większego typu szafa to wyjeżdżam autkiem z garażu… Większość moich prac to płyta meblowa (kuchnie, szafy, meble pokojowe), jeśli chodzi o drewno raczej jakaś zabudowa tarasu, altana, meble ogrodowe, wówczas w ruch idą dłuta, hebel elektryczny. Z ambitniejszych „mebli” drewnianych to robiłem od podstaw całe schody dwubiegowe ze spocznikiem i balustradami. Najgorzej jest z wolnym czasem, ponieważ pasjonuje się także fotografią, ale zdjęcia nocne też są bardzo interesujące;-). Pozdrawiam wszystkich.