Hej, nazywam się Mateusz. W sumie to przygodę rozpocząłem od nie dawna i to przez filmy na YT od Jarka. Swoją pasją zaraził mnie do tego stopnia, że wolnymi wieczorami patrzę na jego i inne filmy tematyczne aż do późnych godzin.
Nie mogę powiedzieć, że jest to moja dodatkowa praca, ale bardzo bym chciał aby została. Na co dzień pracuję w PSP a sam mieszkam na małej wiosce. Jeszcze pod koniec poprzedniego roku rozpocząłem organizować, przerabiać i remontować wcześniejsze pomieszczenia gospodarcze by je doprowadzić do porządku z zrobić z nich "warsztat". Piszę w cudzysłowie bo samo pomieszczenie jeszcze daleko odbiega od typowych warsztatów.
Małe projekty dla domu już zostały wykonane, mam nadzieję że w tym bądź innym poście będę mógł się pochwalić a co najważniejsze nabyć ważnych dla mnie wskazówek i porad od Was, doświadczonych stolarzy fachowców, by tak jak wcześniej pisałem to zajęcie, hobby zostało moją drugą pracą.
Cóż, rozpisałem się a miało być krótko zwięźle i na temat, ale taki już jestem. Pozdrawiam i mam nadzieję że post jest na temat

Miłego wieczoru jeszcze życzę.