21 Czerwca 2026, 00:54:16 czas Polski

Autor Wątek: Cześć wszystkim.  (Przeczytany 1010 razy)

Offline Filu

Cześć wszystkim.
« dnia: 31 Stycznia 2020, 22:11:24 czas Polski »
Hej, nazywam się Mateusz. W sumie to przygodę rozpocząłem od nie dawna i to przez filmy na YT od Jarka. Swoją pasją zaraził mnie do tego stopnia, że wolnymi wieczorami patrzę na jego i inne filmy tematyczne aż do późnych godzin.
Nie mogę powiedzieć, że jest to moja dodatkowa praca, ale bardzo bym chciał aby została. Na co dzień pracuję w PSP a sam mieszkam na małej wiosce. Jeszcze pod koniec poprzedniego roku rozpocząłem organizować, przerabiać i remontować wcześniejsze pomieszczenia gospodarcze by je doprowadzić do porządku z zrobić z nich "warsztat". Piszę w cudzysłowie bo samo pomieszczenie jeszcze daleko odbiega od typowych warsztatów.
Małe projekty dla domu już zostały wykonane, mam nadzieję że w tym bądź innym poście będę mógł się pochwalić a co najważniejsze nabyć ważnych dla mnie wskazówek i porad od Was, doświadczonych stolarzy fachowców, by tak jak wcześniej pisałem to zajęcie, hobby zostało moją drugą pracą.

Cóż, rozpisałem się a miało być krótko zwięźle i na temat, ale taki już jestem. Pozdrawiam i mam nadzieję że post jest na temat :) Miłego wieczoru jeszcze życzę.
spełniaj swoje marzenia :)

Offline tomekz

• Moderator
  • Hero Member
  • Ocena +65/-7
  • View Gallery
Odp: Cześć wszystkim.
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Stycznia 2020, 22:16:54 czas Polski »
Witaj  :)

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Stycznia 2020, 23:34:09 czas Polski »
Cześć i powodzenia :)
Swoje prace prezentuj w działach tematycznych i w galerii.
« Ostatnia zmiana: 31 Stycznia 2020, 23:35:54 czas Polski wysłana przez amigorg »

Offline Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +11/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Lutego 2020, 08:56:30 czas Polski »
Witam