14 Czerwca 2026, 22:13:40 czas Polski

Autor Wątek: Szkolenie z zakresu projektowania mebli  (Przeczytany 2717 razy)

Offline Wolf

Szkolenie z zakresu projektowania mebli
« dnia: 10 Stycznia 2018, 20:02:13 czas Polski »
Nie wiem czy dobrze to nazwałem. Chodzi mi czy orientujecie się może, gdzie , kto co i jak. Chciałbym uczestniczyć w jakimś kursie który omawiałby np zasady przygotowania projektu mebli kuchennych. Sam co prawda studiowałem projektowanie wnętrz ale nie pracowałem w zawodzie lata i tak naprawde szczegółowe projektowanie tego co mam na myśli nigdy mnie nie uczono.
Powiedzmy, że szukałbym pracy jako projektant mebli kuchennych lub szaf pod zabudowe, czy np projektant mebli ogrodowych. W tym wypadku chciałbym ujednolicić wiedzę i nie chodzi mi za bardzo, żeby było to szkolenie z obsługi sketchupa czy cada czy ogólnego zagadnienia projektowania i ergonomii.
Dodam, że zastanawiałem się co prawda nad ofertą szkolenia SWOOD. Co prawda jest kosztownie, ale może jest tam przekazywana wiedza nie tylko z obsługi programu. Sam nie wiem.
Proszę  o wasze opinie i porady. Może chcecie polecić jakieś książki.
Dosyć istotne szkolenie moze byc max 2 -3 tyg. lub online. Ja mieszkam w UK więc nie jestem w stanie uczęszczać np co weekend.

A może któryś z użytkowników jest na tyle kompetentny ażeby taką upożądkowaną wiedzą się podzielić?

Pozdrawiam,
Oskar
« Ostatnia zmiana: 10 Stycznia 2018, 20:06:19 czas Polski wysłana przez Wolf »

Offline RadekJ

Odp: Szkolenie z zakresu projektowania mebli
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Lutego 2018, 15:34:01 czas Polski »
Zainteresuj sie witrynami ze szkoleniami typu Udemy, Pluralsight, Lynda... Powinieneś coś na nich znaleźć dla siebie, zwłaszcza jeśli chodzi o obsługę aplikacji.