02 Lipca 2026, 22:55:31 czas Polski

Autor Wątek: DiD i WOŚP ???  (Przeczytany 6090 razy)

kozio

• Gość
Odp: DiD i WOŚP ???
« Odpowiedź #30 dnia: 12 Stycznia 2015, 19:48:54 czas Polski »
Czemu od razu minusy?
Piszesz co chcesz i już, ja jestem zdania ze jeśli jakaś część trafia tam gdzie powinna to czemu nie?!!!
Jest Owsiak, robi co robi i korzystają na tym ludzie!!!
Nie chcesz to nie wrzucaj do puszki, chcesz wrzuć.
Jeśli będzie akcja "zrób coś i wystaw na aukcję" to ja się włączam.
Pozdrawiam

Offline Paweł 46

« Odpowiedź #31 dnia: 12 Stycznia 2015, 20:25:56 czas Polski »
Arek_VI wyjątkowe chamstwo przez ciebie przemawia.
Wypowiadają się w tym temacie różne opcje, za i przeciw, ale z kulturą, a twoja wypowiedź jest na wyjątkowo niskim poziomie.
Wbity wkręt trzyma lepiej jak wkręcony gwóźdź :)
Nic na siłę, wszystko młotkiem.

Offline Waldi

• Hero Member
  • Ocena +28/-31
  • Praca człowieka uszlachetnia
  • View Gallery
« Odpowiedź #32 dnia: 12 Stycznia 2015, 20:52:06 czas Polski »
Jak przykład, który podałeś Waldi ma się to celów, na jakie zbierane były środki ?
Arek ja nigdzie nie napisałem, że kasa szła ze środków WOŚP a po Twoim wpisie  odnoszę wrażenie , że potrafisz nienawidzić zupełnie bezinteresownie ???

Offline Arek_VI

« Odpowiedź #33 dnia: 12 Stycznia 2015, 21:15:05 czas Polski »
Jasne Waldi jestem hejterem czystej postaci. Słowo przeciwko Owsiakowi = nienawiść. Gratuluje rozgarniecia. EOT z mojej strony.

Offline Arek_VI

« Odpowiedź #34 dnia: 12 Stycznia 2015, 21:17:29 czas Polski »
Arek_VI wyjątkowe chamstwo przez ciebie przemawia.
Wypowiadają się w tym temacie różne opcje, za i przeciw, ale z kulturą, a twoja wypowiedź jest na wyjątkowo niskim poziomie.

Dzięki za minus. Ulżyło ?

akwa-stolarz

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 12 Stycznia 2015, 21:19:10 czas Polski »
widzę że temat chyba do zamknięcia bo ze wspólnej pomocy potrzebującym zrobiła się debata na temat uczciwości owsiaka.

PS. Arek? jaki masz problem w tym że Owsiak być może korzysta z pieniędzy wośp?Cały rok zajmuje się charytatywnymi celami które też potrzebują wkładu finansowego. Nie wszyscy pracują jako wolontariusze, Są też tacy których trzeba opłacać. Do tego dochodzi nasza polska biurokracja i wiele innych spraw.

Rozbujaj machinę która co roku będzie przynosiła sumę rzędu kilkudziesięciu milionów złotych . przekaż 101 % na szpital a potem oskarżaj organizatorów innych akcji że kradną lub oszukują.

jest jeden niepodważalny fakt- gdyby nie wośp to polska kulawa służba zdrowia już dawno straciła by jedną nogę. dzięki owsiakowi i jego ekipie mam szpitale w których działa i funkcjonuje sprzęt ratujący ludziom życie. mamy dodatkowe karetki pogotowia i być może któraś z nich kiedyś przyjedzie uratować ci życie. co wtedy powiesz? nie wsiadam? bo to owsiakowa i za kradzione pieniądze? pozdrawiam i zamykam temat

kozio

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 12 Stycznia 2015, 21:22:31 czas Polski »
BRAVO!!!