19 Kwietnia 2026, 03:04:28 czas Polski

Autor Wątek: Sprzet uzywany;)  (Przeczytany 2030 razy)

Offline prezio

Sprzet uzywany;)
« dnia: 10 Maja 2015, 17:36:37 czas Polski »
Dzisiaj ogladalem grubosciowke DeWalt 1150 - staruszkawa i delikatnie nie zadbana. Brak plota i oslony walka. Gumy prawdopodobnie do wymiany, ostrza - hmmm - trudno powiedziec czy do wymiany czy do reanimacji. Stala 2 lata w garazu nie uzywana. Troche trzeba przy niej posiedziec.
Szlifierka Oscylacyjna - JET JBoss - jakas starsza wersja. Niestety tylko 2 walki - najwieksze i wylacznik do wymiany
I komresor ze zbiornikiem 50l 1500 Watt - przeplyw 200l/m + pistolet na gwozdzie;)

Wszystko w okolicy 1400 pln

Warto ?
------
Robert

PS. Przepraszam, jeżeli nie użyłem polskich liter. Powodem jest pisanie z telefonu bądź z tableta.

kozio

• Gość
Odp: Sprzet uzywany;)
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Maja 2015, 18:59:26 czas Polski »
Nie warto, ale daj namiar ;D

Offline prezio

« Odpowiedź #2 dnia: 10 Maja 2015, 19:01:34 czas Polski »
Hihihih - zapraszam - lokalizacja Szkocja;)
A tak na powaznie - ma ktos doswiadczenie z DeWaltem 1150 ?
------
Robert

PS. Przepraszam, jeżeli nie użyłem polskich liter. Powodem jest pisanie z telefonu bądź z tableta.

Offline prezio

« Odpowiedź #3 dnia: 10 Maja 2015, 20:56:24 czas Polski »
Wlasnie ogladalem jeszcz raz i doszedlem do wniosku ze w tym Dewalt'cie 1150 za duzo rzeczy brakuje i zbyt duzo by mnie kosztowalo doprowadzenie go do pelnej swietnosci.
Byc moze bylby uzyteczny w tym stanie jaki jest ale niestety nie mialbym gwarancji jak dlugo ;(
Komresor to pikus czy szlifierka oscylacyjna - to nie jest problemem cenowym kiedy odliczam od przychodu nowe rzeczy (30-40%), bardziej zalezalo mi na grubosciowce.
Przeliczylem ze przy jej wartosci 150 funciakow - musialbym dolozyc okolo 120-150 (walki, ostrza, oslony, raczka i pare sprezynek do wymiany) - a czesci do 1150 jest malo dostepnych na rynku (zamiennikow)
Odpuscilem temat - szukam dalej
------
Robert