16 Czerwca 2026, 21:28:54 czas Polski

Autor Wątek: Odkurzaczyk do pilarki  (Przeczytany 3352 razy)

Offline Morświn

Odkurzaczyk do pilarki
« dnia: 10 Października 2016, 19:03:29 czas Polski »
Hej, sprawa wygląda tak że mam MacAlistera i jego też podpinam pod Boscha GTS 10 XC. Ale jak zrobiłem rozgałęzienie do górnej osłony piły to już siła ciągu była słaba... I pomyśł wpadł taki co by kupić jakiś odkurzaczyk tylko do tej osłony i na stałe zamontować go przy pilarce. Taka opcja wchodzi w grę jak będzie on kosztował max 200zl a już za 160 około da się coś znaleźć w Castoramie czy innym Obi. Pytanie jest takie czy w ogóle bawić się w takie tanie rzeczy czy lepiej kupić drugiego maca i używać tez normalnie. Te tanioch są zazwyczaj z workiem którego ciężko dokupić...

przemek77

• Gość
Odp: Odkurzaczyk do pilarki
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Października 2016, 19:12:09 czas Polski »
Na twoim miejscu wziąłbym Maca. Jest przez ciebie sprawdzony . Wiesz jak jest z tanimi , nieznanymi wynalazkami ?  ;)

Offline sajo

« Odpowiedź #2 dnia: 10 Października 2016, 22:03:12 czas Polski »
piła ile ciągnie prądu? 1800? plus 2 x 1400W odkurzacze, mi by korki wybiło  ::)

Offline Morświn

« Odpowiedź #3 dnia: 10 Października 2016, 22:28:35 czas Polski »
E może źle nie będzie. Piła 2100  ale jestem dobrej myśli. Już ostatnio miałem zabawę z korkami jak maszyna przy starcie z odkurzaczem wywalała korki na szczęście nie u mnie :D pomyślę jeszcze ale najbardziej wolał bym coś małego bo małe ale na maca nie narzekam a na festoola to nie mam

Offline sajo

« Odpowiedź #4 dnia: 11 Października 2016, 12:48:12 czas Polski »
przyszła pora na odciąg. Wywalisz na zewnątrz to i cicho będzie, heh  ;D

Offline Morświn

« Odpowiedź #5 dnia: 11 Października 2016, 15:45:57 czas Polski »
Szczególnie w zimę :D
Jak bym nie marnował czasu na jakieś pierdoły typu praca to bym mógł robić własny odciąg bo prawie wszystko jest ino czasu niema :(