18 Maja 2026, 20:51:04 czas Polski

Autor Wątek: Dwa poziomy w jednym pokoiku  (Przeczytany 9445 razy)

Offline noprofi_semi

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • Gwóźdź wystaje, chwytaj za młotek.
  • View Gallery
Odp: Dwa poziomy w jednym pokoiku
« Odpowiedź #60 dnia: 17 Września 2015, 10:45:21 czas Polski »
jesteś GOŚĆ. Czoła chylę przed Waszmością. Jest lepiej niż wspaniale. gratuluję talentu i samozaparcia.

Krajmesel

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 17 Września 2015, 11:46:49 czas Polski »
Dzięki Wszystkim za miłe słowa

Arek_VI co do wykańczania powierzchni strugiem to, kiedyś do tego dotrę a na razie muszę przyznać "idę na łatwiznę " z tym papierem

Kozio po obejrzeniu twojego filmu z produkcji skrzynki na jabłka (full profesjonal) nie miał bym odwagi nakręcać swoje wykony.

W nawiązaniu do postu Krzyś48 to staram się w miarę krótko opisać co zrobiłem. Jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem, lub opiszę dokładniej konkretne rozwiązania.

Pokazując swoje Krok po kroku robię to po to aby ktoś mógł skorzystać podpatrzeć może się komuś do czegoś przyda. Ja chętnie oglądam to co inni prezentują i podpatruję, wiele można się nauczyć ;)

Offline krzyś48

« Odpowiedź #62 dnia: 17 Września 2015, 14:03:46 czas Polski »
W nawiązaniu do postu Krzyś48 to staram się w miarę krótko opisać co zrobiłem.
A ja byłbym za tym żeby, jak najdokładniej opisywać co i jak zrobione(w miarę możliwości).
Na forum jest dużo kolegów którzy może czasami nie wiedzą o co zapytać :-\ (czasami ja  ;D ale pytam :P )
Pozdrawiam ;)

Krajmesel

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: 13 Stycznia 2016, 19:58:17 czas Polski »
Witam

Odgrzeję trochę kotleta ;)
Pojawił się tv i można go zainstalować. Ze względu na małą powierzchnie pokoju każdy zakamarek był do wykorzystania. Na pionowej desce powiesiłem telewizor a za deską drążek i miejsce do powieszenia ubrań jak ta lala. W narożniku skleciłem cuś jakby stolik i też się wykorzysta :) :) :) 

Krajmesel

• Gość
« Odpowiedź #64 dnia: 13 Stycznia 2016, 19:59:14 czas Polski »
i drążek ;)

Offline robson

« Odpowiedź #65 dnia: 13 Stycznia 2016, 20:07:18 czas Polski »
Jakie sprytne rozwiązanie  ;D