30 Kwietnia 2026, 06:15:59 czas Polski

Autor Wątek: Zagłębiarka Bosch GKT 55 GCE + Listwa FSN 1600 + LBOXX  (Przeczytany 1284 razy)

Offline konradk1k

Zagłębiarka Bosch GKT 55 GCE + Listwa FSN 1600 + LBOXX
« dnia: 06 Lipca 2016, 21:28:08 czas Polski »
Witam.

Sprzedam Zagłębiarkę Bosch GKT 55 GCE + Listwę FSN 1600 + LBOXX.

Zagłębiarka zakupiona 07-05-2013, w lipcu 2014 poszła na reklamacje (coś zaczęło iskrzyć w silniku) po 5 dniach otrzymałem nową (więc właściwie sprzęt ma 2lata). Poza tym jednym incydentem chodzi bez problemowo. W listwie jakiś miesiąc temu została wymieniona uszczelka odpryskowa. Do zestawu jest jeszcze L-BOXX z dedykowaną wkładką.

Co jeszcze mogę napisać?? Sprzęt ogólnie nie jakoś "ciężko tyrany", w 90% pracował na montażach kuchni (docinanie blatów, wycinanie otworów pod zlewy, płyty, ewentualnie docinanie jakiś zaślepek). Z minusów delikatnie nacięty kabel zasilający w 2 miejscach, ale nie doszło do przewodów (docinałem blaty pod 45 i krawędź była tak ostra że ciągnący się za piłą kabel rozciął się o nią), oczywiście zostało to zabezpieczone izolacją.

Cena jaka mnie interesuje to 1100zł, lub czekam na propozycję :)

Jutro postatam sie dodać zdjęcia (puki co mogę napisać że sprzęt wygląda właściwie jak nowy, jedynie dolna płyta jest już porysowana, ale to chyba normalne).

Powód sprzedaży - minęła już gwarancja, a mam taką politykę że jak się na coś kończy to sprzedajemy i kupujemy nową.

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 06 Lipca 2016, 21:31:01 czas Polski wysłana przez konradk1k »