Witam.
Sprzedam Zagłębiarkę Bosch GKT 55 GCE + Listwę FSN 1600 + LBOXX.
Zagłębiarka zakupiona 07-05-2013, w lipcu 2014 poszła na reklamacje (coś zaczęło iskrzyć w silniku) po 5 dniach otrzymałem nową (więc właściwie sprzęt ma 2lata). Poza tym jednym incydentem chodzi bez problemowo. W listwie jakiś miesiąc temu została wymieniona uszczelka odpryskowa. Do zestawu jest jeszcze L-BOXX z dedykowaną wkładką.
Co jeszcze mogę napisać?? Sprzęt ogólnie nie jakoś "ciężko tyrany", w 90% pracował na montażach kuchni (docinanie blatów, wycinanie otworów pod zlewy, płyty, ewentualnie docinanie jakiś zaślepek). Z minusów delikatnie nacięty kabel zasilający w 2 miejscach, ale nie doszło do przewodów (docinałem blaty pod 45 i krawędź była tak ostra że ciągnący się za piłą kabel rozciął się o nią), oczywiście zostało to zabezpieczone izolacją.
Cena jaka mnie interesuje to 1100zł, lub czekam na propozycję

Jutro postatam sie dodać zdjęcia (puki co mogę napisać że sprzęt wygląda właściwie jak nowy, jedynie dolna płyta jest już porysowana, ale to chyba normalne).
Powód sprzedaży - minęła już gwarancja, a mam taką politykę że jak się na coś kończy to sprzedajemy i kupujemy nową.
Pozdrawiam