19 Czerwca 2026, 05:43:53 czas Polski

Autor Wątek: Czy Narexy Premium nadają się do pobijania?  (Przeczytany 3823 razy)

Offline kryj

Czy Narexy Premium nadają się do pobijania?
« dnia: 02 Sierpnia 2016, 03:46:09 czas Polski »

Witam
Zamierzam niedługo kupić dłuta Premium Narexa i zastanawiam czy nadają się do pobijania czy lepiej kupić zwykłą serię.

Pozdrawiam

Offline wronks

Odp: Czy Narexy Premium nadają się do pobijania?
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Sierpnia 2016, 07:51:18 czas Polski »
Oczywiście że się nadają, do czegóż innego byłyby stworzone. Dodatkowym plusem w porównaniu do wersji standard są załamane krawędzie boczne.

krzysiek

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 02 Sierpnia 2016, 17:46:45 czas Polski »
Jak je dostaniesz , to weź je w obroty Zdaje się ,że w sklepie , o którym myślimy mają partię z wadliwymi skuwkami.
Ja miałem problem ( już wymieniłem ) i niedawno był też zgłaszany podobny problem. Ogólnie są to dość porządne dłuta.

Offline kryj

« Odpowiedź #3 dnia: 02 Sierpnia 2016, 19:04:54 czas Polski »
Na ich stronie mają napisane, że jak dostanie się takie dłuto to należy wymienić. Obym nie musiał tego robić. Skąd wiesz skąd mam dłuta? :) Trafiłeś :) , ale w Polsce jest jeszcze drugi dystrybutor.

krzysiek

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 02 Sierpnia 2016, 20:03:28 czas Polski »
Jest we Wrocławiu , ale kiedyś znalazłem przy dłutach skośnych taką informację , że ostatnie egzemplarze czy jakoś tam , więc rzadko biorę tę firmę pod uwagę. Jest też jakiś sklep internetowy w Warszawie , który oferuje Narex'y ale przy połowie asortymentu ( ogółem ) nie ma cen.