13 Lipca 2026, 07:00:53 czas Polski

Autor Wątek: szafka narożna  (Przeczytany 5431 razy)

Offline SpecPiotr

Odp: szafka narożna
« Odpowiedź #30 dnia: 01 Września 2017, 00:35:52 czas Polski »
Kuźwa no nie pójdę spać ;)

Przyznaję, że język masz cięty dlatego ciężko mi z Tobą dyskutować ;)

Takie tylko drobne do poduszki. Czy naprawdę muszę robić coś co mi nie leży wiedząc, że mam inną opcję niezmieniającą spójności projektu ? Czy ja MUSZĘ sobie coś udowadniać !? I wreszcie czy Ty szanowny kolego MUSISZ sobie coś udowaniać ? ...

Jak chcesz pogadać to dzwoń śmiało. Podniosę Cię na duchu jeśli czujesz się niepewnie w tym co robisz.
;) ;D 8)
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Stol-Drew

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 01 Września 2017, 11:53:34 czas Polski »
hej tez czekam na filmik jak najszybciej:d,a do skosow mialem zrobione na 35* ale tez byl problem z otwieraniem jednoczesnie 2 frontow.Pojedynczo nie ma problemu żadnego i szczelina standardowo 2 mm i jest ok .za jakis czas bede tam to zrobie dodatkowo pionowe listwy za frontami przyłoze i zobacze jak wyglada bo jak bedzie biała płyta to nie bedzie czarnego i nie bedzie sie rzucać w oczy .A ze tam bedzie tylko kosz na smieci i butla z gazem to moze klienta zadowoli . Jest tez rury od zlewu.

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #32 dnia: 01 Września 2017, 12:30:09 czas Polski »
tez byl problem z otwieraniem jednoczesnie 2 frontow

Hola hola ! Nic nie mówiłem o otwieraniu 2 frontów na raz w jednym momencie. Przeca to bez sensu. Mówię jedynie o NIEZALEŻNYM otwieraniu tych frontów.

A skoro masz szczeline 2mm i masz zacięte to jż teraz przestałem rozumieć. Ze zdjęcia wynika jakby tam była doświadczona życiem nałożnica a nie świeżutka niewiasta ;)

Stol-Drew

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 01 Września 2017, 20:24:17 czas Polski »
nie, dobrze rozumiesz wymieniłem na proste ,wczesniej byly sciete na 35*,klient tak chciał tak dostał. Poniewąż chciał aby mogł otwierac ktore chce a nie najpierw front A a potem front B.

Stol-Drew

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 01 Września 2017, 20:25:36 czas Polski »
a co do zdjecia wynika ze ... to nie czaje :Ppozdro

meridox

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 01 Września 2017, 20:54:00 czas Polski »
A ze tam bedzie tylko kosz na smieci i butla z gazem

no i tu problem się rozwiązał sam ;D szczelina musi być większa ze względy na wentylację (butla z gazem ) :P  :P  :P

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #36 dnia: 02 Września 2017, 07:20:11 czas Polski »

a co do zdjecia wynika ze ...

...jest tam megaszpara i na pewno nie jest to 2mm.

Stol-Drew

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 02 Września 2017, 18:02:10 czas Polski »
wiem ze nie jest to 2mm bo tak robie w innch frontach.Dlatego boli mnie ta szpara bo ma z 4-5mm ,bede musial pogadac czy niechca otwierac np frona A potem B ,przykładowo tam gdzie butla to mniej uzywany front.ogólni zostało jak teraz bo chcieli otwierać albo jeden albo 2 front obojetnie ktory pierwszy.

kwita

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 02 Września 2017, 19:05:14 czas Polski »
Proponuję ładną firankę, jak w kinie. Cichy domy, nie hałasuje, autoregulacja szczeliny i bardzo skuteczna wentylacja ;D ;D ;D