20 Maja 2026, 19:31:36 czas Polski

Autor Wątek: Pilarka stołowa TS250C Cormak  (Przeczytany 4740 razy)

antello

• Gość
Pilarka stołowa TS250C Cormak
« dnia: 29 Sierpnia 2016, 23:16:03 czas Polski »
Szukam pilarki stołowej, znalazłem ciekawą w Cormak właśnie . tu macie link https://www.cormak.pl/pilarka-stolowa-ts250c/produkt-1007   Wygląda dobrze, za taką cenę naprawde warto takowy sprzęt nabyc, tak mi się wydaje. Znana wam jest ta pilarka?

Offline krzyś48

Odp: Pilarka stołowa TS250C Cormak
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Sierpnia 2016, 09:42:48 czas Polski »
Kliknąłem- tak jest znana :P

;D 

m_kola

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Sierpnia 2016, 09:44:55 czas Polski »
A co mi tam, też kliknąłem. Ile musisz klików zebrać? Może nastukamy i damy sobie już spokój?

Offline draax

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • Jesli wyglada na proste, to jest proste!
  • View Gallery
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Sierpnia 2016, 11:19:18 czas Polski »
Masz moj klik. Chociaz nie ukrywam, ze obok natretnej reklamy w dobrym tonie byloby zaoferowac rabat dla Forumowiczow.

Offline Gerdo

« Odpowiedź #4 dnia: 30 Sierpnia 2016, 20:10:46 czas Polski »
Drax ta reklama jest dla Ciebie w dobrym tonie? Pajac napisał ledwo dwie linijki, a skłamał w 4 miejscach :) 
Aczkolwiek Twój pomysł z rabatem jest intrygujący :)

Offline BlackJack15

« Odpowiedź #5 dnia: 30 Sierpnia 2016, 21:24:49 czas Polski »
W dobrym tonie nie jest reklama tylko było by dać rabat dla forumowiczów :) (proponuję 20% :) )
Dzisiaj niestety wielu nie grzeszy inteligencją - na każdym forum jest chyba ktoś z branży bo wiadomo warto się reklamować ale można to robić z wyczuciem i odrobiną taktu. U nas zauważyłem że chyba czasami pojawia się marka na T :), czasami coś wtrącą, czasami coś zareklamują ale z umiarem, nie kryją się i każdy wie kto to. Robienie reklamy w taki sposób to chyba tylko ktoś nierozgarnięty (gdyby co nie chcę nikogo obrażać :) ) dałby się na to nabrać. Sprzedawać też trzeba potrafić :).

krzysiek_z

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 30 Sierpnia 2016, 21:56:28 czas Polski »
Szukam pilarki stołowej, znalazłem ciekawą w Cormak właśnie . tu macie link https://www.cormak.pl/pilarka-stolowa-ts250c/produkt-1007   Wygląda dobrze, za taką cenę naprawde warto takowy sprzęt nabyc, tak mi się wydaje. Znana wam jest ta pilarka?
Znamy ale staszny szajs ta TS250c. Do tego drogo w tym sklepie Cormak. Do tego dziwna obsługa.
Ja odradzam.

Offline velsyster

« Odpowiedź #7 dnia: 30 Sierpnia 2016, 22:01:22 czas Polski »
Panowie, na wstrzymanie proponuje:
Robicie zle poniewaz:

- podbijacie temat, dzisiaj otwieram 3 raz strone i 3 razy wyskakuje temat w nieprzeczytanych
- robicie wiecej roboty Jarkowi - musi oprocz spamu usunac wasze posty
(no dobra, to osobny watek wiec wytnie calosc ale uszanowac trzeba).

Juz szef kiedys o to prosil. Zamiast podbijac watek wcisnac - 'zglos do moderatora' i sprawa zalatwiona. 

krzysiek_z

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 30 Sierpnia 2016, 22:41:53 czas Polski »
I dobrze.  Więcej kliknięć i wypozycjonuje sklepowi zła opinie na googlach. Może następnym razem się zastanowia przy spamowaniu.

Offline Gerdo

« Odpowiedź #9 dnia: 31 Sierpnia 2016, 01:05:34 czas Polski »
BlackJack chodzi Ci zapewne o Topex i ich Graphite. Zauważ, że jesli oni coś polecają to nie otwierają nowego tematu z prymitywną reklamą, tylko odpowiadają na posty osób które potrzebują rady. Tez tego nie pochwalam,  ale lepsze to od takich intelektualnie wulgarnych tematów jak tego pajaca.
Velsyster zwykle na forum sami uzytkownicy się pilnują i nie pamiętam by była konieczna interwencja moderatora, aczkolwiek musisz mi wybaczyć to, że nazwałem tego pajaca, pajecem. Przyznaje sie również, że myślą tez zgrzeszyłem ponieważ pomyślałem o nim brzydko. Jest co prawda po 22, ale nie powiem Ci ponieważ nie chce abyś stracił wzrok :)

Offline BlackJack15

« Odpowiedź #10 dnia: 31 Sierpnia 2016, 07:31:30 czas Polski »
Dokładnie o nich mi chodzi - można zrobić to lepiej - można. Ja uważam że zrobione w ten sposób nikomu nie wadzi i nie przeszkadza - a będąc na różnych forach (choćby na audio :) ) zawsze ktoś z branży jest i z wyczuciem "się sprzedaje" ;).
Tutaj gostek wskoczył i niestety popłynął :), jakby nie patrząc to forum jest już chyba rozpoznawalne i liczące się, wielu szuka tutaj i znajduje użyteczną wiedzę i robienie sobie tutaj złej opinii na pewno nie odbije się dobrze.
A i poprosiłem szefa o przeniesienie tematu do HP bo tutaj się zrobił nie na temat :)

Offline velsyster

« Odpowiedź #11 dnia: 31 Sierpnia 2016, 09:43:26 czas Polski »
Velsyster zwykle na forum sami uzytkownicy się pilnują i nie pamiętam by była konieczna interwencja moderatora, aczkolwiek musisz mi wybaczyć to, że nazwałem tego pajaca, pajecem. Przyznaje sie również, że myślą tez zgrzeszyłem ponieważ pomyślałem o nim brzydko. Jest co prawda po 22, ale nie powiem Ci ponieważ nie chce abyś stracił wzrok

Moderator nie po to zeby kasowac brzydkie posty, tylko zeby kasowac posty wnoszace smietnik. Jestesmy w gosciach u Jarka wiec mysle, ze warto dostosowac sie do jego prosb, np tej tutaj: http://forum.domidrewno.pl/hyde-park-did/drewno-do-budowy-sauny/msg82456/#msg82456

Offline krzyś48

« Odpowiedź #12 dnia: 31 Sierpnia 2016, 12:02:00 czas Polski »
Jestesmy w gosciach u Jarka
Ładnie napisane ;)
Ale jak mam wyrazić że coś mi się podoba,bo to niestety też śmiecenie :-[
Miłego dnia :)

Offline Gerdo

« Odpowiedź #13 dnia: 31 Sierpnia 2016, 17:22:09 czas Polski »
Pokornie przyznaje się do winy :)

mily68

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 31 Sierpnia 2016, 22:04:53 czas Polski »
No i już - pa, pa antello! :)
Przydało by się usunąć cały wątek. Ktoś kiedyś będzie szukał informacji nt takiej piły a tu taka wtopa ;)