Cześć, mam na imię Cezary i jestem z Kozienic, w ostatnim czasie stale przeglądam różne wątki na tym forum ponieważ zamierzam otworzyć zakład stolarski, mam nadzieję, że jeszcze w tym roku. Aktualnie jestem na etapie przygotowania warsztatu (elektryka, ocieplenie, odciąg) i przemyśleń odnośnie wyboru sprzętu do pracy. Od zawsze miałem smykałkę do pracy z narzędziami czy to pomagając ojcu za dzieciaka czy sam coś majsterkując. Z wykształcenia mam tytuł Inżyniera na Inżynierii Środowiska (SGGW w Warszawie) i aktualnie kończę pisać pracę magisterską z tego samego kierunku. Niestety z biegiem czasu przestały mnie interesować moje studia...W każde wakacje starałem się wykonywać jakieś mebelki (szafa wnękowa, stolik warsztatowy, skrzynki, przyborniki, różnego rodzaju półki), a teraz będąc absolwentem postanowiłem realizować się w tym co mnie interesuje i sprawią ogromną radość. Na początku mojej obecności na forum będę miał sporo pytań, ale z czasem mam nadzieję, że będę mógł pomóc takim jak ja