mam na imię Bartek jestem z Wrocławia.
moja przygoda z drewnem / ogólnym majsterkowaniem zaczęła się pewnie lata temu, w formie drobnych prac w domu. Prawdziwego wymiaru zaczęła nabierać jakieś dwa lata temu. Pomagałem zaprzyjaźnionej z moją familią rodzinie otworzyć sklep meblowy na zasadzie outletu , od pary kobyłek i blatu do składania pierwszego transportu mebli i jednej wkrętarki szybko powędrowałem do całego stanowiska montażu. Niedługo potem miałem już swój kantorek z częściami typu "przydasie" bo te meble często mają drobne usterki które każdy z nas po zakupie w sklepie sam by poprawił w moment , żeby nie tracić czasu na zwroty itp. Teraz kiedy parę miesięcy temu przenieśliśmy sklep to miał on już przewidziane miejsce na moją pracownie w której już mam sporo gratów . zdjęcia pewnie trafią do działu mój warsztaty czy podobnej rubryki.
pozdrawiam wszystkich forumowiczów i mam nadzieje że będę miał okazję dowiedzieć się nowych rzeczy od bardziej zaawansowanych i doświadczonych kolegów , a także może się uda komuś podsunąć ciekawy pomysł z mojej strony . Miłego dnia