Witam Wszystkich Serdecznie.
Nazywam się Łukasz ,29lat na karku ,jestem z Gdyni.Od 7 lat prowadzę działalność gospodarczą , pierwsze 2 lata montaż wykładzin obiektowych ,

z powodów zdrowotnych trzeba było zrezygnować i wejść w biznes rodzinny od którego się broniłem , a mianowicie Florystyka.Temat zgłębiłem , rozkręciłem wszystko po swojemu i na dzień dzisiejszy jestem właścicielem 3 kwiaciarni.Od 2 lat dodatkowo jestem zafascynowany i pochłonięty "Sztuką pięknego pisma " czyli Kaligrafią, no i nadchodzi temat drewna , zawsze lubiłem coś podłubać coś samemu zrobić , wszystkie półki na kwiaciarniach robiłem samemu , i to że sam to zrobiłem mam największą radochę

. Teraz postanowiłem zrobić sobie kącik w domu taki mini warsztacik aby robić skrzyneczki , wycinane serducha z drewna itp. Póki co się dorobiłem wiertarki stołowej , pilarki-ukośnica , szlifierka , pistolet na zszywki+ kompresor , jeszcze ma dojść do mnie w tym tygodniu wyczekiwana grubościówka oraz wyrzynarka włosowa.I wtedy zaczynam się brać do pracy.
Trochę się rozpisałem

Pozdrawiam Serdecznie jeszcze raz wszystkich i na pewno nie raz będę się uśmiechał z prośba o pomoc.