12 Maja 2026, 13:08:59 czas Polski

Autor Wątek: Wszystko do kuchni, mebli itp.  (Przeczytany 1162 razy)

Offline Wojtek Ś

Wszystko do kuchni, mebli itp.
« dnia: 23 Listopada 2016, 09:50:38 czas Polski »
Panowie z racji tego że wykańczam mieszkanie i stoję przed wieloma trudnymi dylematami jak to zrobić najlepiej przy kosztach akceptowalnych dla mnie chce wam polecić pewną firmę która nie zapłaciła mi za reklamę na tym forum :D
http://wior.pl/
Jako że stoję przed wyzwaniem stworzenia kuchni marzeń mojej żony to poszukiwałem firm które mogłyby dostarczyć mi gotowe formatki płyt na szafki kuchenne. Pisałem i dzwoniłem w wiele miejsc ale bezkonkurencyjna okazała się firma wyżej wymieniona. Jest nie dość że w moim mieście, czas realizacji jest najkrótszy to i cena jest jak dla mnie bardzo dobra. Kontakt z klientem na bardzo wysokim poziomie a to już ogromny plus. Mogę dodatkowo nadmienić że ich asortyment jest bardzo bogaty i konsultanci są bardzo pomocni przy jego doborze.
Łącznie z trzech firm które typowałem ta akurat wygrała. Na duży plus mogę też z opiniować firmę JAF Polska za to jak podchodzą do klientów indywidualnych. Jednak ich oferta wydała mi się mniej korzystna niżeli Białostockiego Wióra :)
Mam nadzieję że te informacje przydadzą się kiedyś forumowej braci!
Pozdrawiam
Nieważne na jakim sprzęcie pracujesz ważne jak to robisz :)

Offline demolkaa

Odp: Wszystko do kuchni, mebli itp.
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Listopada 2016, 12:54:53 czas Polski »
Ja polecam sklep internetowy http://melbo.pl/   ceny niższe niż w tym wiórze i kontakt meilowy też spoko.
Nie ma haka na DIY cwaniaka.

Offline Wojtek Ś

Odp: Wszystko do kuchni, mebli itp.
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Listopada 2016, 16:14:37 czas Polski »
demolkaa porównałem ceny i masz racje że jest taniej niżeli na stronie wióra ale ja po skontaktowaniu się z doradcą czy jakkolwiek się go inaczej nazwać dostałem upust 7% od cen widniejących na stronie, niby nie dużo ale przy moich założeniach i potrzebach to bardzo wiele :)
Nieważne na jakim sprzęcie pracujesz ważne jak to robisz :)