Panowie z racji tego że wykańczam mieszkanie i stoję przed wieloma trudnymi dylematami jak to zrobić najlepiej przy kosztach akceptowalnych dla mnie chce wam polecić pewną firmę która nie zapłaciła mi za reklamę na tym forum
http://wior.pl/Jako że stoję przed wyzwaniem stworzenia kuchni marzeń mojej żony to poszukiwałem firm które mogłyby dostarczyć mi gotowe formatki płyt na szafki kuchenne. Pisałem i dzwoniłem w wiele miejsc ale bezkonkurencyjna okazała się firma wyżej wymieniona. Jest nie dość że w moim mieście, czas realizacji jest najkrótszy to i cena jest jak dla mnie bardzo dobra. Kontakt z klientem na bardzo wysokim poziomie a to już ogromny plus. Mogę dodatkowo nadmienić że ich asortyment jest bardzo bogaty i konsultanci są bardzo pomocni przy jego doborze.
Łącznie z trzech firm które typowałem ta akurat wygrała. Na duży plus mogę też z opiniować firmę JAF Polska za to jak podchodzą do klientów indywidualnych. Jednak ich oferta wydała mi się mniej korzystna niżeli Białostockiego Wióra
Mam nadzieję że te informacje przydadzą się kiedyś forumowej braci!
Pozdrawiam