Witam was wszystkich,
Bardzo mi miło że mogę do was dołączyć i wiele się od was nauczyć. Mam na imię Szymon i mam 30 lat. Od dawna chodziło za mną żeby "robić coś z drewna". Pomysłów nigdy mi nie brakowało, nie miałem tylko jak tego wyprodukować. Niedawno spełniłem jedno ze swoich marzeń i zbudowałem w naszym malutkim mieszkanku miniwarsztat. Z narzędziami miałem farta. Okazało się, że mój Ojciec przez całe życie kupił trochę narzędzi do drewna, z których już nie korzysta. Ucieszyłem się strasznie bo nie muszę na start wydawać fortuny, a przynajmniej mam się na czym uczyć.
Nie mam żadnego wykształcenia technicznego. Drewnem zaraziłem się pracując jako szef marketingu w DLH. Od tamtej pory nie mogę się rozstać z tym super budulcem.
Mam nadzieję, że moimi przyszłymi pytaniami was nie zanudzę i że podejdziecie do nich z dystansem (czasem mogę zadać głupie pytanie, nie wiedząc nawet że jest głupie). Ale jakoś przecież muszę się tego wszystkiego nauczyć.
Na koniec chciałem podziękować załodze domidrewno. Dziękuję wam za to, że jesteście i że prowadzicie taką superextra! inicjatywę.