15 Maja 2026, 01:35:04 czas Polski

Autor Wątek: moja działka  (Przeczytany 8356 razy)

meridox

• Gość
Odp: moja działka
« Odpowiedź #30 dnia: 15 Listopada 2016, 08:31:55 czas Polski »
prace idą na przód :) efekt się robi piękny :)
komin na zewnątrz dobra sprawa na działkach przy małym metrażu domku nie zajmuje miejsca w środku a piecyk 9 kw spokojnie to nagrzeje :) ale zmartwię cie bo natniesz się opału bardzo krótkie polana tam wchodzą
co do okna na górze :) tam jest okno czy tylko folia? bo na zdjęciach słabo widać ? jeśli okna to chyba nie montowane do krokwi?

Offline HerAla

« Odpowiedź #31 dnia: 16 Listopada 2016, 15:13:02 czas Polski »
fajnie i dość zgrabnie Ci to idzie. podoba mi się też cały ten pomysł. zawsze to jakieś próby samodzielnej pracy. no i kombinowanie... :)

Offline nikos

« Odpowiedź #32 dnia: 17 Listopada 2016, 10:04:27 czas Polski »
co do okna na górze :) tam jest okno czy tylko folia? bo na zdjęciach słabo widać ? jeśli okna to chyba nie montowane do krokwi?

meridox- tam mają być dopiwro okna. na razie wbita jest folia. wszystko po kolei bo kasy na życie niedługo nie starczy. pewnie będą mnie trochę kosztować. bo małe to nie jest... http://files.tinypic.pl/i/00819/bp9vwpf3wre0.jpg

i dziękuje Wam za pochwały :)

a nikt nie pomoże i nie podpowie w sprawie wzmocnień?

Offline Zbigniew

« Odpowiedź #33 dnia: 30 Listopada 2016, 14:42:15 czas Polski »
Witam Cię!
http://forum.domidrewno.pl/index.php?action=dlattach;topic=6786.0;attach=38835;image
Czy dobrze widzę, że na tym zdjęciu widać starą podłogę? Ta, do której się dobudowałeś?
Bo jeśli chodzi o nią i o wzmocnienia pod nią, to radziłbym wszystko wymienić. A ile ta stara podłoga/ sufit ma lat?

Pozdrawiam i powodzenia!

Offline skoop

« Odpowiedź #34 dnia: 28 Lutego 2017, 18:51:36 czas Polski »
Bardzo ładnie wyszła ta altanka. Mogę zapytać konkretnie której puszki Vidaronu użyłeś? Bo jest kilka wariantów tego produktu.

Dla mnie Vidaron bardzo dobrze się sprawdził jak na razie. Nic nie pęka i wszystko ładnie trzyma. Starałem się zrobić z bliska zdjęcia ławy jak lśni i nie ma żadnych pęknięć ale kalkulatorem ciężko zdjęcia się robi... pozdrawiam!

A więc lakier. A impregnat? Używałeś? :)