07 Maja 2026, 14:30:40 czas Polski

Autor Wątek: Szafa i regał na wymiar.  (Przeczytany 3703 razy)

Offline stachmiesz

• Hero Member
  • Ocena +0/-0
  • Lajf is brutal end ful of zasadzkas
  • View Gallery
Odp: Szafa i regał na wymiar.
« Odpowiedź #15 dnia: 22 Kwietnia 2017, 10:01:44 czas Polski »
Czuje że Kasia dosięgnie gwiazd  :)

Tylko na jesieni to niebo będzie już zachmurzone  :D :D ;D

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #16 dnia: 22 Kwietnia 2017, 10:29:53 czas Polski »
Skoro już robimy OT i szydzimy z mojego czasu opisuję i objaśniam. Z łóżkiem tyle zeszło czasu bo właśnie miałem dużo roboty. I właśnie by wywiązać się z terminów zawalałem prywatne robótki.
No.
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline stachmiesz

• Hero Member
  • Ocena +0/-0
  • Lajf is brutal end ful of zasadzkas
  • View Gallery
« Odpowiedź #17 dnia: 22 Kwietnia 2017, 13:06:39 czas Polski »
No dobra, czuj się usprawiedliwiony.

Ale niesmak pozostał hahaha :D
Żartuje oczywiście  ;)

meridox

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 22 Kwietnia 2017, 20:01:37 czas Polski »
Dajcie Specowi spokój to słowny i konkretny facet i jak powiedział że zrobi to zrobi :) nie trzeba mu co pół roku przypominać ;)

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #19 dnia: 22 Kwietnia 2017, 20:17:33 czas Polski »
Gońcie się. Na fachową robotę zawsze się czeka.
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline KamiKasia

« Odpowiedź #20 dnia: 26 Kwietnia 2017, 20:04:44 czas Polski »
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. ;)

Z terminem się nie śpieszy, musimy zaplanować wydatki i mniej więcej dowiedzieć się ile musimy mieć zarezerwowane. Lubię naturalne materiały i myślę, że pasowałoby tu jakieś jasne drewno. Podobają mnie się meble kolonialne. Żadne wymyślne, super błyszczące, modne powierzchnie. Regał terrariowy (lewa połowa części nr. 1) super prosty. Dechy aby utrzymać ewentualne terraria i akwaria (jakoś to muszę zważyć chyba?!) i jakaś konstrukcja, która to utrzyma. Boki mogą być otwarte na lewą stronę ale nie muszą jeśli to konieczne. Pewnie jeszcze drobne poprawki wysokości półek zrobię bo muszę chyba jednak zrobić miejsce na wygrzewającego się na dolnym terrarium kota. ;) Poprawki na pewno będą jeszcze na części 2. z prawej strony gdzie jest kolumna takich samych półek. Nie mam za bardzo pomysłu na tą część więc wrzuciłam cokolwiek. Jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o takie konstrukcje więc nie wiem nawet co powinnam jeszcze napisać. Wszystko bez dekoracji, ozdobników, ewentualnie proste "kasetony" na drzwiczkach (dołączam zdjęcie z internetu szafy, która mnie się baaardzo podoba :) ). 

Co do Zjazdu u Fulicariusa to tak czy siak z chęcią bym się tam wybrała bo miejsce wydaje się być bajeczne. A Marka znam osobiście i to dobry chłopak. ;) A poza tym ja właśnie lubię drewno i naturę! Pojawię się na pewno ale kto wie kiedy? ;)